Изработка на WooCommerce онлайн магазин

WooCommerce, част от WordPress, е персонализиран плъгин за онлайн търговия. Той е с отворен код и може да преобразува всеки уебсайт в мощен онлайн магазин, предлагайки гъвкавост, отговаряща на нуждите на вашия бизнес.

Сред основните предимствата на това да изградите вашия онлайн магазин с WooCommerce се включва възможността от използване на множество различни плъгин-и за оптимизирация на сайта, за лесно и бързо добавяне на форми за контакт, абонамент, галерии, различни категории и много други. Освен това, в сравнение с други платформи, WooCommerce не включва текущи такси за поддръжка.

Grind Web Studio е официално сертифициран като WooExpert! 

Персонализиране на магазина

shopify development

Системата на WooCommerce предлага възможности широка персонализация. Към настоящия момент, над 5 милиона онлайн магазини по целия свят избират да работят с нея. Ние от Grind Web Studio разполагаме с екип от експерти, специализиран в изработката на WooCommerce магазини и изграждането нови персонализирани разширения, които да отговарят на вашия бизнес модел.

Интеграция на инструменти

shopify development

Платформата WooCommerce предлага възможност за добавяне на допълнителни функционалности, както и интеграция с различни инструменти, които да стимулират допълнително обемът на продажбите. Най-често срещаните интеграции, от които бичнесите имат нужда са с маркетингови платформи като Hubspot, Klaviyo, Stamped.io, инструменти за ремаркетинг на Facebook и Google и т.н.

Интеграция на системи

shopify development

Интеграцията на системи е възможна и задължителна при изграждането на WooCoomerce магазин. Тя гарантира отчетливост и префектна обвързаност и с вашите търговски операции. Интегрирането на системи като ERP, CRM, софтуер за доставка и други би допринесло за лесното и ефективно управление на вашия онлайн магазин.

Оптимизация за търсачки (SEO)

shopify development

Чрез използване на правилните инструменти и SEO решения вашият онлай магазин може да се оптимизира и следователно позиционира така, че клиентите ви да ви намират по-бързо и да пазаруват повече. Подобряването на SEO на вашия WooCommerce магазин ще доведе до по-добро класиране в Google, увеличаване тежестта на бранда и непрекъснато подобряване на бизнес модела.

UX & UI дизайн

Всеки нов проект започва с залагане на рамка и цели на бизнеса, което означава очертаване на характеристиките и оформяне на UX дизайна. Следващата част е проектиране на потребителския интерфейс въз основа на заложените рамки.

Front-end програмиране

Най-важната стъпка след фазата на проектиране е прилагането на визуализациите в уебсайта. Използваме най-добрите front-end технологии, които гарантират лесен, надежден и бърз онлайн магазин.

Разработка и конфигурация на плъгини

Без значение коя платформа използва вашият онлайн магазин, вие сте обречени да го разширите с допълнителни плъгини. Понякога готовите за употреба приставки не са най-доброто решение за съществуващ проблем. Ето защо, имаме експерти в разработването на персонализирани плъгини, покриващи всички ваши нужди.

Миграция към WooCommerce от друга платформа

Преминаването от една платформа в друга може да бъде много предизвикателно и ако не бъде направено от надежден партньор, рискът да се обърка планът е много голям. Разполагаме с необходимите знания за преструктуриране чрез мигриране на бизнеса от други платформи за онлайн магазини към WooCommerce.

QA

Една от най-важните съставки за всеки софтуерен проект е процесът на проверка на качеството или QA. Имаме дълъг контролен списък със стотици точки, където един онлайн магазин може да се счупи и ги проверяваме редовно в процеса на разработка и поддръжка на по-късен етап.

Поддръжка

Щом сте стигнали до тук, то онлайн магазинът е пуснат в употреба и поддръжката започва от тук. На този етап нуждата Ви от комуникация с нас ще бъде почти ежедневна, за което имаме процес, който следваме с други наши клиенти успешно и лесно.

Дизайн, изграждане и поддръжка на Вашия WooCommerce магазин

1
Професионална изработка на UX и UI дизайн изготвен специално за Вашия бранд с фокус върху потребителското преживяване
2
Цялостно изграждане и разработка на WooCommerce магазин
3
Добавяне на функционалности и разработка на разширения
4
Интеграция със CRM софтуер, ERP системи, системи за имейл маркетинг, Google Analytics, Facebook, и др.
5
Създаване на персонализиран процес на плащане и добавяне на методи за доставка
6
Изграждане и техническата SEO оптимизация на онлайн магазин

Какво да очаквате от работата с нас?

01

Планиране и проучване

Започваме с детайлно проучване на Вашата пазарна ниша. Коя е основната Ви таргет аудитория? Какви са нейните мотиви да Ви бъде клиент?

02

Прототипи

Прототипирането представлява съвместно очертаване на проекта Ви, концепции, оформление и насоки.

03

Дизайн

След като финализираме прототипите, идва ред на дизайн екипа ни, който се грижи за добрата визуализация на проекта Ви.

04

Програмиране

След като финализираме дизайните, идва ред на програмирането, което съживява дизайните, добавя интеракции и много други опции.

05

Активиране и измерване на резултати

След като всички стъпки са извървяни, стартираме Вашия нов уеб сайт, след което измерваме дали работи ефективно и правим корекции, ако е необходимо.

Защо да работите с нас?

Ние знаем какво е нужно, за да сте успешни на дигиталния пазар, доверете ни се!

уеб услуги

Висококачествени уеб услуги

Повече от 13 години нашият фокус е в предоставянето на висококачествени уеб услуги и създаването на онлайн магазини

WooCommerce магазин

Идеи, знания и инструменти

Разполагаме с идеите, знанията и инструментите да изградим един уникален WooCommerce магазин, отговарящ на вашите нужди

изработка и поддръжака на онлайн бизнес

Поддръжака на Вашия бизнес

Ние ще се погрижим както за изработката, така и за последващата поддръжака на Вашия онлайн бизнес

Най-добрите уеб решения

Най-добрите уеб решения

Можем да Ви предложим най-доброто решение базирано на предимствата на Вашия бизнес и настоящата конкурентна среда

Често задавани въпроси

Как изработката на онлайн магазин ще помогне на вашия бизнес?

Вероятно вече имате онлайн магазин. Сигурни сме, че щом сте тук, не сте достатъчни удовлетворени от това, което постигате. Каквато и да е причина за вашата неудовлетвореност, онлайн магазина Ви явно се нуждае от развитие. Професионален подход към задачата ще издигне бизнеса Ви до ново ниво. То ще гарантира, че критичните за бизнеса приложения функционират правилно, имат постоянна поддръжка а потребителско изживяване е приятно и безпроблемно.

Кои са най-важните елементи при изработката на онлайн магазин?

Трудно е да се посочи един единствен елемент, като най-важният за направата на онлайн магазини, тъй като всички те работят заедно. Всички магазини са различни, един се нуждае от уникален дизайн а друг от интегриране на инструменти, ЕРП система, куриерска системи и т.н. Всеки проект е уникален, но някои от най-важните елементи при изработката са интеграцията на приложения, специален checkout процес, респонсив дизайн, методи и процеси на плащане.

Каква информация трябва да предоставя, преди да започне проектът?

Преди да започнем процеса на разработка, ще ни трябва много информация и е нужно да обсъдим доста детайли заедно. В кратко обобщение, трябва да ни предоставите подробен обхват на това, какво очаквате и начален бриф. В него трябва да дефинирате профил на вашия клиент, краткосрочни и дългосрочни цели и всички подробности, които ще ни дадат по-добра представа за бизнеса Ви.

Коя е най-добрата платформа за моя онлайн магазин?

Няма най-добра платформа. Ние сме специализирани в изработка на онлайн магазини на платформите WooCommerce или Shopify. Но коя е най-добрата? И двете са достатъчно добри, както и Magento, BigCommerce и т.н. Разликата е, че всяка платформа може да покрие различни нужди а други изобщо не може да покрие.. WooCommerce е по-добра за проекти, които имат нужда от по-гъвкав подход докато Shopify е по-добра зa проекти, които имат нужда от по-бърз старт и нямат нужда от много модифициране. Нашият екип ще Ви помогне с този избор.

Какво се случва, ако искам да сменя платформата си след време?

Смяната на платформа не е лесен процес и именно поради тази причина е важно да се прецени в началото на проекта коя е най-правилната платформа. Смяната на платформа представлява изцяло изграждане на уеб сайта наново плюс прехвърляне на базата данни от старата платформа към новата, което всъщност е сложната задача, защото различните платформи за онлайн магазин имат различна структура на базата данни. Имаме опит с миграция от Shopify и Magento към WooCommerce както и други custom платформи.

Колко време ще отнеме изработката на магазин?

Средно статистическия срок за изпълнение на средно голям онлайн магазин, интегриран с ЕРП система е между два и три месеца.

Какъв е процесът на изработка на онлайн магазин в Grind?

Първата стъпка е планиране и проучване, като на тази стъпка извършваме стриктно проучване на вашата бизнес сфера. След това прототипираме или правим бърза и съвместна итерация на концепции, оформления и указания. Обсъждането на нашата идея с Вас е следващата стъпка. След това най-накрая, дизайнерският екип се включва и след това екипът за разработка.
След финално одобрение от ваша страна, магазинът Ви се активира, след което ние поемаме ангажимент за дългосрочна поддръжка.

Предлагате ли поддръжка след приключването на проекта?

Да, нашата цел е да работим в дългосрочно партньорство с нашите клиенти, след като завършим и доставим техния проект. Също така предлагаме услуги за поддръжка за компании, които не се нуждаят от пълна разработка на магазин, а вместо това се нуждаят само от малки промени.