Онлайн търговия

Tochici.bg

heading-image

Точици е лидер на пазара за бебешки и детски дрехи в страната. С нас 25 години опит и 9 магазина в столицата, марката е синоним на качество и грижи към най-ценните, нашите деца. Заедно с Точици, ние от Grind Web Studio подобрихме онлайн магазина им, по-голям от всеки физически магазин на марката – с всички продукти под един домейн. Взехме под внимание забързаните родители, които нямат време да обикалят от магазин в магазин, и специално за тях създадохме онлайн решение, което е лесно за използване и с доставка от 1-2 работни дни за цялата страна.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Продуктите на Точици са лесно разпознаваеми по качествените материи, стила и детайлите. Най-голямото предизвикателство пред онлайн магазина бе купувачът, който няма как да докосне дрехата, да добие пълна представа за нея сякаш е реално пред него. Също така предизвикателство бе – задържане на потребителското вниманието и цялостната ефективност на магазина, която липсваше в предишната му версия. Постигнатият резултат, новият онлайн магазин на Точици, е стилен, следващ най-новите UX тенденции и лесен за използване.

Стилни и комфортни дрехи и за най-малките


Началната страница предоставя на потребителя избор между 3 категории – бебешки дрехи, дрехи за момиче или момче. Налични са и категории като нови продукти или разпродажба. Семпъл дизайн, най-нови продукти, банер с марки, информация за Точици и приятен анимиран фон допълват преживяването на клиента.

Нуждата от филтри


Екипът ни разпредели многобройните продукти на онлайн магазина в различни категории и филтри, за да улесни процеса по избор. Филтрите включват: марка, размер, цена и цвят и правят избора детска игра. След натискане на бутона “Покажи филтрите” само селектирани продукти се показват и дават полезна информация за цена, марка и налични размери, още преди да сме се спрели на избран продукт.

Единичен продукт


При избор на продукт, се отваря нова страница. Пълна информация за дрехата заедно с детайли за доставка и връщане, комбинирани с лесен UX, улесняват покупката или добавянето на продукт в страницата с любими.

Количка и завършване на поръчка


Кошницата винаги е била най-сложната част от всеки онлайн магазин. Менюто за покупка на Точици е, колкото се може по-изчистено и лесно за използване, за да не не дразни потребителите и да ги поощрява да пазаруват повече.

Преживяване на всяко устройство


Лесен за всяко устройство, онлайн магазинът на Точици може да се използва от телефон до лаптоп. Покупката ви е на един клик разстояние.