Онлайн търговия

Tochici.bg

heading-image

Точици е лидер на пазара за бебешки и детски дрехи в  България. С нас 25 години опит и 7 магазина в столицата, марката е синоним на качество и грижа към децата. Продуктите на Точици са качествени, стилни и вкус към детайлите.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателство и Решение


Най-голямото предизвикателство при изграждането на новия онлайн магазин беше създаването на усещане за сигурност в съзнанието на клиентите. Както знаем, при пазаруване онлайн, купувачът няма как да докосне дрехата (все още), за това нашата цел беше да създадем преживяване, в което той може да добие пълна представа за нея сякаш е реално пред него.

Задържане на потребителското внимание и цялостна ефективност на магазина, бяха други основни точки вурху, които се фокусирахме. Новият онлайн магазин на Точици е стилен, следващ най-новите UX тенденции и лесен за използване.

Стилни и комфортни дрехи и за най-малките


Началната страница предоставя на потребителя избор между 3 категории – бебешки дрехи, дрехи за момиче или момче. Налични са и категории като нови продукти или разпродажба. Семпъл дизайн, най-нови продукти, банер с марки, информация за Точици и приятен анимиран фон допълват преживяването на клиента.

Нуждата от филтри


Екипът ни разпредели многобройните продукти на онлайн магазина в различни категории и филтри, за да улесни процеса по избор. Филтрите включват: марка, размер, цена и цвят и правят избора лесен като детска игра. След натискане на бутона “Покажи филтрите” само селектирани продукти се показват и дават полезна информация за цена, марка и налични размери, още преди да сме се спрели на избран продукт.

Единичен продукт


При избор на продукт, се отваря нова страница. Пълна информация за дрехата, заедно с детайли за доставка и връщане, комбинирани с приятен UX, улесняват покупката или добавянето на продукт в страницата с любими.

Количка и завършване на поръчка


Кошницата винаги е била най-сложната част от всеки онлайн магазин. Менюто за покупка на Точици е, колкото се може по-изчистено и лесно за използване, за да не не дразни потребителите и да ги поощрява да пазаруват повече.

Преживяване на всяко устройство


Лесен за всяко устройство, онлайн магазинът на Точици може да се използва от телефон до лаптоп. Покупката Ви е на един клик разстояние.