Shopify Mагазин

С повече от милион магазини, Shopify е една от най-мощните платформи за изработка на e-commerce проекти. Ако все още не сте сигурни дали това е правилният избор за вашия бизнес, прочетете повече за възможностите, които предлага Shopify

Сигурност

shopify development

Голямото предимство на Shopify пред другите платформи за електронна търговия, е че тя предлага всичко необходимо за един стартиращ или вече развиващ се онлайн бизнес. Няма нужда да се притеснявате за хостинг, плащания и други подобни въпроси. Всичкo това е осигуренo от платформата и е включено в таксата за месечен или годишен абонамент към Shopify.

Разнообразие от инструменти

shopify development

Многобройните плъгини, които Shopify предлага, могат да Ви помогнат да привлечете вниманието на потребителите, да увеличите продажбите и да изградите лоялна клиентска база във вашия онлайн магазин. Възползвайте се от плъгините за социални медии, програми за лоялност, награди и много много други.

Канали за продажби

shopify development

Вашият растеж не бива да се ограничава само до онлайн магазина Ви. С помощта на Shopify може да се възползвате от различни канали за продажби като например Facebook, Instagram и Amazon. Чрез визможността за свързване на тези канали към Shopify, Вие може да следите продуктите, поръчките и клиенти си от едно място.

Безкрайно персонализиране

shopify development

Създаването на уникален дизай и цялостно къстъм решение за Вашия бизнес е от основно значение. Така онлайн магазинът Ви не само ще се отличава от конкуренцията, но и ще предлага едно уникално потребителско изживяване. Платформата Shopify ни позволява да разработим персонализирани решения, отговарящи на нужди и желания Ви.

box-icon

UI & UX дизайн

Знаем, че всеки проект и всеки клиент са различни, за това не използваме готови шаблони. Персонализираният дизайн, който нашият екип изготвя за всеки отделен клиент е ядрото на всеки Shopify магазин, който правим. Вярваме, че дизайнът трябва да направи бранда Ви жив а и да улесни пътуването на клиента от влизането в магазина до лоялността.

box-icon

Програмиране и настройки

Нашата цел е да предоставим решения на сложните проблеми в онлайн търговията и да превърнем изключителните дизайни във фунцкионални онлайн магазини. Ние знаем как да разработим решението, от което се нуждае Вашият бизнес. Без значение дали сте малка фирма или голямо предприятие, ние знаем, от какво имате нужда.

box-icon

Настройка и разработка на плъгини

Както знаете, Shopify marketplace предлага множество опции за плъгини, но не всичко, от което се нуждаете. Ние знаем как да направим персонализирания плъгин, от който Вашият бизнес се има нужда.

box-icon

Поддръжка

Поддръжката на Вашия онлайн магазин е много важна част съществуването му. За целта нашият екип от специалисти се грижи да осигури отличното му функциониране.

Дизайн, изграждане и поддръжка на Вашия Shopify магазин

1
Дизайн изработен специално за Вашия бранд - 100% респонсив на всички видове устройства
2
Изграждане на структурата на онлайн магазина Ви - менюта, категории и подкатегории
3
Създаване на помощните страници като “Блог”, “Често задавани въпроси”, “Общи условия”, “Контакти” и други.
4
Интеграция със складови системи, куриерски фирми и методи за доставка
5
Интеграция със социалните мрежи
6
Изграждане и SEO оптимизация
7
Персонализиран процес на плащане
8
Допълнителни функционалности за онлайн магазин

Какво да очаквате от работата с нас

01

Планиране и проучване

Започваме с детайлно проучване на Вашата пазарна ниша. Коя е основната Ви таргет аудитория? Какви са нейните мотиви да Ви бъде клиент?

02

Прототипи

Прототипирането представлява съвместно очертаване на проекта Ви, концепции, оформление и насоки.

03

Дизайн

След като финализираме прототипите, идва ред на дизайн екипа ни, който се грижи за добрата визуализация на проекта Ви.

04

Програмиране

След като финализираме дизайните, идва ред на програмирането, което съживява дизайните, добавя интеракции и много други опции.

05

Активиране и измерване на резултати

След като всички стъпки са извървяни, стартираме Вашия нов уеб сайт, след което измерваме дали работи ефективно и правим корекции, ако е необходимо.

Защо да работите с нас?

Ние знаем какво е нужно, за да сте успешни на дигиталния пазар, доверете ни се!

уеб улсуги

Висококачествени уеб услуги

Повече от 13 години нашият фокус е в предоставянето на висококачествени уеб услуги и създаването на онлайн магазини

Woocommerce магазин

Идеи, знания и инструменти

Разполагаме с идеите, знанията и инструментите да изградим един уникален Shopify магазин, отговарящ на вашите нужди

поддръжака на Вашия онлайн бизнес

Поддръжка на Вашия бизнес

Ние ще се погрижим както за изработката, така и за последващата поддръжака на Вашия онлайн бизнес

Най-добрите уеб решения

Най-добрите уеб решения

Можем да Ви предложим най-доброто решение базирано на предимствата на Вашия бизнес и настоящата конкурентна среда

Често задавани въпроси

Как изработката на онлайн магазин ще помогне на бизнеса Ви?

Shopify предлага лесен начин за бързо стартиране на онлайн бизнес, това обаче крие и много рискове. Начинът на изработване на Вашия онлайн магазин е изклютително важен за постигането на успешни резултати. Важно е да се гарантира правилната функционалност на различните приложения, която да доведе до приятно и безпроблемно потребителско изживяване.

Кои са най-важните елементи при изработката на онлайн магазин?

Трудно е да се посочи един единствен елемент, като най-важният за направата на онлайн магазини, тъй като всички те работят заедно. Всички магазини са различни, един се нуждае от уникален дизайн а друг от интегриране на инструменти, ЕРП система, куриерска системи и т.н. Всеки проект е уникален, но някои от най-важните елементи при изработката са интеграцията на приложения, специален checkout процес, респонсив дизайн, методи и процеси на плащане.

Каква информация трябва да предоставя, преди да започне проектът?

Преди да започнем процеса на разработка, ще ни трябва много информация и е нужно да обсъдим доста детайли заедно. В кратко обобщение, трябва да ни предоставите подробен обхват на това, какво очаквате и начален бриф. В него трябва да дефинирате профил на вашия клиент, краткосрочни и дългосрочни цели и всички подробности, които ще ни дадат по-добра представа за бизнеса Ви.

Коя е най-добрата платформа за моя онлайн магазин?

Няма най-добра платформа. Ние сме специализирани в изработка на онлайн магазини на платформите WooCommerce или Shopify. Но коя е най-добрата? И двете са достатъчно добри, както и Magento, BigCommerce и т.н. Разликата е, че всяка платформа може да покрие различни нужди а други изобщо не може да покрие.. WooCommerce е по-добра за проекти, които имат нужда от по-гъвкав подход докато Shopify е по-добра зa проекти, които имат нужда от по-бърз старт и нямат нужда от много модифициране. Нашият екип ще Ви помогне с този избор.

Какво се случва, ако искам да сменя платформата си след време?

Смяната на платформа не е лесен процес и именно поради тази причина е важно да се прецени в началото на проекта коя е най-правилната платформа. Смяната на платформа представлява изцяло изграждане на уеб сайта наново плюс прехвърляне на базата данни от старата платформа към новата, което всъщност е сложната задача, защото различните платформи за онлайн магазин имат различна структура на базата данни. Имаме опит с миграция от Shopify и Magento към WooCommerce както и други custom платформи.

Колко време ще отнеме изработката на магазин?

Средно статистическия срок за изпълнение на средно голям онлайн магазин, интегриран с ЕРП система е между два и три месеца.

Какъв е процесът на изработка на онлайн магазин в Grind?

Първата стъпка е планиране и проучване, като на тази стъпка извършваме стриктно проучване на вашата бизнес сфера. След това прототипираме или правим бърза и съвместна итерация на концепции, оформления и указания. Обсъждането на нашата идея с Вас е следващата стъпка. След това най-накрая, дизайнерският екип се включва и след това екипът за разработка.
След финално одобрение от ваша страна, магазинът Ви се активира, след което ние поемаме ангажимент за дългосрочна поддръжка.

Предлагате ли поддръжка след приключването на проекта?

Да, нашата цел е да работим в дългосрочно партньорство с нашите клиенти, след като завършим и доставим техния проект. Също така предлагаме услуги за поддръжка за компании, които не се нуждаят от пълна разработка на магазин, а вместо това се нуждаят само от малки промени.