Shopify магазин

С повече от милион магазини, Shopify е една от най-мощните платформи за изработка на e-commerce проекти.
Ако все още не сте сигурни дали това е правилната платформа за вашия бизнес, прочетете с какви възможности разполага Shopify.

Всичко е осигурено

shopify development

Голямото предимство на Shopify пред другите платформи е, че всичко, което би Ви било нужно е помислено и покрито от платформата. Няма нужда да се притеснявате за хостинг, плащания и други подобни въпроси. Всички те са осигурени и включени в месечната такса към Shopify.

Хиляди достъпни плъгини

shopify development

Многобройните плъгини, които Shopify предлага, могат да Ви помогнат да привлечете вниманието и лоялността на клиентите. Възползвайте се от плъгините за социални медии, програми за лоялност, награди и много много други.

Канали за продажби

shopify development

Вашият растеж не се ограничава само до онлайн магазина ви. С Shopify можете да продавате буквално навсякъде - Facebook, Instagram, Amazon

Безкрайно персонализиране

shopify development

Нуждае ли се от промяна вашият магазин Shopify? Можем да ви помогнем с това! Можем да персонализираме почти всяко ваше желание.

box-icon

UI & UX дизайн

Знаем, че всеки проект и всеки клиент са различни, затова не използваме готови шаблони. Персонализираният дизайн, който нашият дизайнерски екип изготвя за всеки отделен клиент е ядрото на всеки Shopify магазин, който правим. Вярваме, че дизайнът трябва да направи бранда Ви жив а и да опрости пътуването на клиента от влизането в магазина до лоялността.

box-icon

Програмиране и настройки

Нашата цел е да предоставим решения на сложните проблеми в онлайн търговията и да превърнем изключителните дизайни във фунцкионални онлайн магазини. Ние знаем как да разработим решението, от което се нуждае Вашият бизнес. Без значение дали сте малка фирма или голямо предприятие, ние знаем, от какво имате нужда.

box-icon

Настройка и разработка на плъгини

Както знаете, Shopify marketplace има множество опции за плъгини, но не всичко, от което се нуждаете. Ние знаем как да направим персонализирания плъгин, от който Вашият бизнес се нуждае.

box-icon

Поддръжка

Щом сте стигнали до тук, то онлайн магазинът е пуснат в употреба и поддръжката започва от тук. На този етап нуждата Ви от комуникация с нас ще бъде почти ежедневна, за което имаме процес, който следваме с други наши клиенти успешно и лесно.

Често задавани въпроси

Как изработката на онлайн магазин ще помогне на Вашия бизнес?

Вероятно вече имате онлайн магазин. Сигурни сме, че щом сте тук, не сте достатъчни удовлетворени от това, което постигате. Каквато и да е причина за вашата неудовлетвореност, онлайн магазина Ви явно се нуждае от развитие. Професионален подход към задачата ще издигне бизнеса Ви до ново ниво. То ще гарантира, че критичните за бизнеса приложения функционират правилно, имат постоянна поддръжка а потребителско изживяване е приятно и безпроблемно.

Кои са най-важните елементи при изработката на онлайн магазин?

Трудно е да се посочи един единствен елемент, като най-важният за направата на онлайн магазини, тъй като всички те работят заедно. Всички магазини са различни, един се нуждае от уникален дизайн а друг от интегриране на инструменти, ЕРП система, куриерска системи и т.н. Всеки проект е уникален, но някои от най-важните елементи при изработката са интеграцията на приложения, специален checkout процес, респонсив дизайн, методи и процеси на плащане.

Каква информация трябва да предоставя, преди да започне проектът?

Преди да започнем процеса на разработка, ще ни трябва много информация и е нужно да обсъдим доста детайли заедно. В кратко обобщение, трябва да ни предоставите подробен обхват на това, какво очаквате и начален бриф. В него трябва да дефинирате профил на вашия клиент, краткосрочни и дългосрочни цели и всички подробности, които ще ни дадат по-добра представа за бизнеса Ви.

Коя е най-добрата платформа за моя онлайн магазин?

Няма най-добра платформа. Ние сме специализирани в изработка на онлайн магазини на платформите WooCommerce или Shopify. Но коя е най-добрата? И двете са достатъчно добри, както и Magento, BigCommerce и т.н. Разликата е, че всяка платформа може да покрие различни нужди а други изобщо не може да покрие.. WooCommerce е по-добра за проекти, които имат нужда от по-гъвкав подход докато Shopify е по-добра зa проекти, които имат нужда от по-бърз старт и нямат нужда от много модифициране. Нашият екип ще Ви помогне с този избор.

Какво се случва, ако искам да сменя платформата си след време?

Смяната на платформа не е лесен процес и именно поради тази причина е важно да се прецени в началото на проекта коя е най-правилната платформа. Смяната на платформа представлява изцяло изграждане на уеб сайта наново плюс прехвърляне на базата данни от старата платформа към новата, което всъщност е сложната задача, защото различните платформи за онлайн магазин имат различна структура на базата данни. Имаме опит с миграция от Shopify и Magento към WooCommerce както и други custom платформи.

Колко време ще отнеме изработката на магазин?

Средно статистическия срок за изпълнение на средно голям онлайн магазин, интегриран с ЕРП система е между два и три месеца.

Какъв е процесът на изработка на онлайн магазин в Grind?

Първата стъпка е планиране и проучване, като на тази стъпка извършваме стриктно проучване на вашата бизнес сфера. След това прототипираме или правим бърза и съвместна итерация на концепции, оформления и указания. Обсъждането на нашата идея с Вас е следващата стъпка. След това най-накрая, дизайнерският екип се включва и след това екипът за разработка.
След финално одобрение от ваша страна, магазинът Ви се активира, след което ние поемаме ангажимент за дългосрочна поддръжка.

Предлагате ли поддръжка след приключването на проекта?

Да, нашата цел е да работим в дългосрочно партньорство с нашите клиенти, след като завършим и доставим техния проект. Също така предлагаме услуги за поддръжка за компании, които не се нуждаят от пълна разработка на магазин, а вместо това се нуждаят само от малки промени.