Фармацевтична индустрия

ABO Pharma

heading-image

Фармацевтичните компании са едни от най-интересните клиенти, с които работим. Разработването на уеб решение, което ще помогне на хората е истинско удоволствие, но в същото време и голяма отговорност. Ето защо, ние дадохме 100% от себе си, за да направим онлайн каталога на ABOPharma най-доброто, което може да бъде.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Здравето на хората е основния приоритет на ABOPharma, един от главните производители и дистрибутори на висококачествени, здравословни продукти. Следвайки последните тенденции в UX и UI, ние изградихе новата платформа на ABOPharma. Каталогът, който разработихме, не само има модерен дизайн, но също така филтрира продуктите по няколко филтъра, което улеснява намирането им от потребителя.

Как го направихме:


Най-важната част в нашата работа е да направим продукт, който вашите клиенти ще използват и обичат. Нашият подход е да разберем вашите клиенти, да видим как те използват подобни продукти и да се опитаме да разработим още по-добро решение.

Списък с продукти:


Като лидер на пазара, ABOPharma разполага с огромно разнообразие от продукти. Основната ни задача беше да направим списъка с продукти с лесен за използване UX. Изброихме продуктите в различни категории и добавихме иконки, за да подобрим изживяването на потребителите.

Единичен продукт:


Когато клиентът намери необходимия продукт, той / тя се пренасочва към вътрешната страница на продукта. На всяка страница с лекарства има: кратко описание за продукта, какво е неговото съдържание и как да се използва, също и видео как да го използвате и как ще ви помогне. За нас най-важната част беше да покажем на кои органи и медицински състояния помага и свързаните с тях продукти, които могат да се използват. Работата с медицински продукти не е лесна задача, но ние се успяхме да изградим възхитителен UX, които помага на клиентите на ABOPharma.

Респонсив дизайн:


Целият уебсайт на ABOPharma е изграден с напълно респонсив дизайн. Без значение дали ще изберете лаптоп или смартфон, сайтът ще работи без промяна.