Онлайн търговия

Incanto.bg

heading-image

С уникална атмосфера и нежен дизайн, ресторантите на Incanto омагьосват гостите си с вкусна храна и неповторимо изживяване. Дългогодишната им история и хилядите доволни клиенти Инканто са най-предпочитаните места в Бургас. Ние от Grind имахме удоволствието да работим с екипа на Incanto и да трансформираме физическото изживяване на храната в дигитално.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


По време на разработването на онлайн магазина, бяха разрешени два главни проблема: Направихме разлика между опцията Доставка ( поръчва се веднага, менюто на Incanto ) и Кетъринг ( поръчва се 72 часа предварително, за специални събития ). Разработеното решение за онлайн търговия дава усещането на истински ресторант и съчетава в себе си потребителското изживяване, което носи марката Инканто и увеличава поръчките.

Входът към дигиталния ресторант


Началната страница задържа вниманието на клиентите и намалява рейта на излезли потребители чрез банери показващи най-поръчваните ястия в менюто и опциите за вкусотии за кетъринг. По-надолу клиентът попада на специалните оферти и информация за доставка, кетъринг и ваучери. Цялостното преживяване е изпълнено благодарение на неустоимите снимки на ястията, които ни карат да огладнеем само с поглед, и изчистения и лесен за използване дизайн.

Доставка


При влизане в страницата Меню Доставки в онлайн магазина, потребителят има избор между неустоимите предложения на ресторанта. Различни опции се появяват на екрана, позволяващи само чрез един клик да бъдат поръчани и опитани.

Кетъринг


Онлайн ресторантът Incanto има опция и за кетъринг. С функционален и семпъл дизайн клиентите лесно могат да поръчат храна за всякакво събитие. Поръчките се правят 72 часа предварително и Incanto, при желание на клиента, помага с цялостната организация на вашия празник. Ресторантите са специалисти в организирането на събития – от храната до изпращането на гостите.

Единичен продукт


При избор на ястие, то се отваря в нова страница, където чрез лесен и нежен дизайн потребителят, освен неустоими снимки, се запознава и с цялата информация за продукта. Под всяко ястие има бутони за покупка или добавяне в списък с любими храни, а ако сте още гладни, се визуализират и подобни продукти.

Покупката


С такова голямо разнообразие и постоянно променящо се меню и то на два езика, онлайн решението на Incanto си постави за фокус – изчистения и лесен за използване дизайн. Това важи и за страницата за поръчка. Лесна, удобна, без прекалено много информация и само на един клик разстояние, поръчките се правят с удоволствие. Преди покупката, за улесняване на процеса, се показват менюта за използване на ваучер за намаление и бонусна система за лоялни клиенти.

Респонсив дизайн


Без значение, какво устройство използвате, онлайн ресторантът Incanto следва най-новите тенденции за респонсив дизайн, което позволява да се използва от телефон до огромен монитор. Ако сте гладни – малкият екран вече не е пречка.