Онлайн търговия

Incanto.bg

heading-image

С уникална атмосфера и нежен дизайн, ресторантите на Incanto омагьосват гостите си с вкусна храна и неповторимо изживяване. С дългогодишната си история и хилядите доволни клиенти, Incanto са най-предпочитаните заведения в Бургас. Ние от Grind имахме удоволствието да работим с екипа на Incanto и да трансформираме физическото изживяване на храната в дигитално.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


По време на разработването на онлайн магазина, бяха разрешени два главни проблема: Направихме разлика между опцията Доставка (поръчва се веднага от менюто на Incanto) и Кетъринг (поръчва се 72 часа предварително, за специални събития).

Благодарения на новата визия, изчистения дизайн и улесняния за ползване UX, Incanto увеичи броя на доволни клинети и онлай поръчки.

Входът към дигиталния ресторант


Началната страница задържа вниманието на клиентите. Използвахме банери, показващи най-поръчваните ястия в менюто и опциите за вкусотии за кетъринг. По-надолу клиентът попада на специалните оферти и информация за доставка, кетъринг и ваучери. Разработеното решение за онлайн търговия дава усещането за истински ресторант и помага на потребителите да намерят това, което търсят.

Доставка


При влизане в страницата Меню Доставки в онлайн магазина, потребителят може да избира между неустоимите предложения на ресторанта. Различни опции се появяват на екрана, позволяващи само с един клик да бъдат поръчани и опитани.

Кетъринг


Онлайн ресторантът Incanto има опция и за кетъринг. С функционален и семпъл дизайн клиентите лесно могат да поръчат храна за всякакво събитие. Поръчките се правят 72 часа предварително. Incanto предостава и опцията за цялостната организация на вашия празник. Ресторантите са специалисти в организирането на събития – от храната до посрещането и изпращането на Вашите гостите.

Единичен продукт


При избор на ястие, то се отваря в нова страница, където чрез лесен и нежен дизайн потребителят, освен неустоими снимки, се запознава и с цялата информация за продукта. Под всяко ястие има бутони за покупка или добавяне в списък с любими храни, а ако сте още гладни, се визуализират и подобни продукти.

Покупката


С такова голямо разнообразие и постоянно променящо се меню и то на два езика, онлайн решението на Incanto си постави за фокус – изчистения и лесен за използване дизайн. Това важи и за страницата за поръчка. Лесна, удобна, без прекалено много информация и само на един клик разстояние, поръчките се правят с удоволствие. Преди покупката, за улесняване на процеса, се показват менюта за използване на ваучер за намаление и бонусна система за лоялни клиенти.

Респонсив дизайн


Без значение, какво устройство използвате, онлайн ресторантът Incanto следва най-новите тенденции за респонсив дизайн, което позволява да се използва от телефон до огромен монитор. Ако сте гладни – малкият екран вече не е пречка.