Онлайн търговия

Brickfielder

heading-image

Brickfielder предлагат иновативни тениски за голф със специална мембрана, която защитава на гърба и мускулите на спортиста. Комбинирайки високи технологии и функционален дизайн, Brickfielder позволява на голфърите да се постигат по-високи резултати. Задачата пред Grind беше да стартираме нов онлайн магазин, привличащ вниманието на професионални голфъри, едновременно увеличавайки продажбите и представяйки иновативните продукти на Brickfielder.
В партньорство с екипа на eDesign, направихме онлайн магазин, който чрез лесен и удобен дизайн привлича потребителя и задържа вниманието му.  Уеб продуктът е разработен в WooCommerce гарантирайки, че магазинът на Brickfielder е бърз и лесен за използване.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

Front-end програмиране

Back-end програмиране

WooCommerce програмиране

Дизайн от eDesign

Предизвикателството


Със създаването на новия онлайн магазин на Brickfielder, ние се постарахме да постигнем две основни цели: да предоставим на голфърите пълен набор от информация за революционните тениски и да привлечем повече клиенти, които преди това използваха профила на марката в Amazon. Предизвикателството включваше решения за дизайна и основната концепция на онлайн магазина, които да вдъхновят посетителите да останат на страницата, колкото се може по-дълго, и да се възползват от предлаганите продукти.

Привличаща вниманието заглавна страница


Целта на началната страница е да покаже иновацията при тениската на Brickfielder по начин, по който всеки би могъл да я разбере. Искахме да стоим далеч от технологичните термини и обяснихме по лесен и разбираем начин, чрез висококачествени изображения и графики, как работи водоустойчивата мембрана. Преодоляхме и второто предизвикателство, магазинът на Brickfielder да отговаря на високите очаквания на потребителите спрямо марката.

Списък с продукти


В списъка с продукти, голфърите могат лесно да изберат, която от тениската на Brickfielder искат да закупят.

Единичен продукт


Онлайн магазинът на Brickfielder успява да покаже продуктите възможно най-реалистични, сякаш клиентът може да ги докосне. Описанието на продукта се отличава с избор на цвят, размер, подобни продукти, информация за опциите за доставка, опции за групово закупуване (bulk) и всичко това, направено по интуитивен за потребителя начин . Bulk опцията позволява на голфърите да закупят повече продукти, които да бъдат с логото на екипа им и в по-голямо количество.

Количка и завършване на поръчка


Най-важната част от всеки електронен магазин е частта, където клиентът решава да закупи продуктите в  количката си. Тук е моментът, в който, ако потребителят е разочарован, продажбата няма да се случи. Нашата цел бе да поддържаме най-семпло  потребителско изживяване без съществена разлика между единична и групова поръчка. Изпълнихме предизвикателството, като разработихме ефективна и удобна количка, предизвикваща интерес към Brickfielder, и лесен начин за завършване на поръчка.

Responsive дизайн


Онлайн магазинът беше изпълнен до най-малкия детайл, който включваше responsive design. Без значение дали става въпрос за таблет или смартфон, Brickfielder работи без забележки.