Онлайн търговия

Brickfielder

heading-image

Brickfielder предлагат иновативни тениски за голф със специална мембрана, която защитава гърба и мускулите на спортиста. Комбинирайки високи технологии и функционален дизайн, Brickfielder позволява на голфърите да се постигат по-високи резултати. 

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

Front-end програмиране

Back-end програмиране

WooCommerce програмиране

Дизайн от eDesign

image for section

Предизвикателството


Задачата пред Grind беше да стартираме нов онлайн магазин, привличащ вниманието на професионални голфъри, едновременно увеличавайки продажбите и представяйки иновативните продукти на Brickfielder. Предизвикателството включваше решения за дизайна и основната концепция на онлайн магазина, които да вдъхновят посетителите да останат на страницата, колкото се може по-дълго, и да се възползват от предлаганите продукти.

Предизвикателството


В партньорство с екипа на eDesign, направихме онлайн магазин, който чрез лесен и удобен дизайн привлича потребителя и задържа вниманието му. Уеб продуктът е разработен в WooCommerce гарантирайки, че магазинът на Brickfielder е бърз и лесен за използване.

image

Привличаща вниманието заглавна страница


Целта на началната страница е да покаже иновацията при тениската на Brickfielder по начин, по който всеки би могъл да я разбере. Абстрахирахме се от технологичните термини и обяснихме по лесен и разбираем начин, чрез висококачествени изображения и графики, как работи водоустойчивата мембрана. Магазинът на Brickfielder отговаря на високите очаквания на потребителите спрямо марката.

Списък с продукти


В списъка с продукти, голфърите могат лесно да изберат, коя от тениските на Brickfielder искат да закупят.

Единичен продукт


Онлайн магазинът на Brickfielder успява да покаже продуктите възможно най-реалистични, сякаш клиентът може да ги докосне. Описанието на продукта се отличава с избор на цвят, размер, подобни продукти, информация за опциите за доставка, опции за групово закупуване (bulk) и всичко това, направено по интуитивен за потребителя начин.

Количка и завършване на поръчка


Най-важната част от всеки електронен магазин е частта, където клиентът решава да закупи продуктите добавени в количката. Тук е моментът, в който, ако потребителят е разочарован, продажбата няма да се случи. Нашата цел бе да поддържаме най-семпло потребителско изживяване без съществена разлика между единична и групова поръчка. Изпълнихме предизвикателството, като разработихме ефективна и удобна количка, предизвикваща интерес към Brickfielder, и лесен начин за завършване на поръчка.

Responsive дизайн


Онлайн магазинът беше изпълнен до най-малкия детайл, като това включва и responsive design. Без значение дали става въпрос за таблет или смартфон, Brickfielder работи без забележки.