Хардуерен и софтуерен продукт

GoAyo

heading-image

GoAyo е иновативен продукт, който облекчава неразположението при голяма часова разлика и зарежда потребителите с енергия чрез лека терапия. Разработихме дизайна на уеб сайта, за да помогнем на посетителите да разберат научните обяснения зад продукта, да се докоснат до знанията на специалистите, както и до личния опит на други клиенти.
Заедно с уеб сайта, създадохме и мобилно приложение за iOS и Android, което помага на потребителите да изпълнят сесиите си и да преодолеят часовата разлика.

Технологии

Sketch

Какво направихме

Прототипи & UX

Дизайн на уеб сайт

Дизайн на мобилно приложение

Дизайн на лого

Да създадем лого за продукт, който използва метод, научно доказан от Харвард, Оксфорд и НАСА, беше истинско предизвикателство и вълнуваща задача за екипа.

Background preview

Preview on paper

Прототипи на мобилното приложение

Всяко голямо приключение започва с една малка стъпка. Ние започнахме с прототипиране и скициране на основната идея за да постигнем възможно най-добрия UX.

Какъв е процесът на работа


След одобрение на прототипите от клиента, следващата стъпка от процеса е дизайнът на реалния продукт, който следва макетите, но разбира се дизайнерите добавят още подобрения.

Задайте своята цел


Задайте информация за излитане и кацане и ще получите план с най-доброто време, в което да използвате AYO, за да се справите с часовата разлика.

READY TO USE

Първият досег на потребител с GoAyo е началната страница на уеб сайта.


Характеристики на продукта, мнения на клиенти, науката зад технологичното решение: всичко, от което клиентът има нужда, за да вземе решение и да си поръча продукта.

image
image for section

Страница с функции


Научете повече за технологията, как работи продуктът, как приложението може да ви помогне и още много функции.