Онлайн магазин

Biotrade

heading-image

Biotrade Cosmeceuticals е специализирана марка козметика за висококачествени продукти за всеки тип кожа. Те са отдадени на разработването на специализирани дерматологични решения, които се борят с акнето, пигментацията, прекомерно изпотяване, пърхот и косопад и т.н. Biotrade е компания, която вярва в здравата кожа и естествената красота, използвайки най-новите технологии и най-модерните научни открития.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

WordPress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX дизайн

Front-end програмиране

Back-end програмиране

ERP интеграция

WooCommerce програмиране

Международен онлайн магазин


Онлайн магазина на Biotrade оперира на няколко европейски пазара: България, Великобритания, Румъния, Гърция, Испания и Германия.

Предизвикателството


Подобрихме съществуващия онлайн магазин на компанията, като добавихме напълно нов интерфейс (UX) и разработихме по-добра бранд идентичност (CX). Новото онлайн решение дава на компaнията възможността да разшири обхвата си и дори да продава извън пределите на страната. Допълнително разработваме и уеб страница, която да е насочена единствено към B2B клиентите Biotrade.

Пътят на потребителя


image for section
Начална страница

Добре дошли


Още с влизането в онлайн магазина, първото нещо, което потребителят забелязва е банер с най-горещите оферти на Biotrade. На главната страница могат да се видят както промоционалните, така и най-продаваните продукти на бранда. Началната страница на магазина задържа вниманието на потребителите с изчистен дизайн и функционален UX.

Списък с продукти

Продуктова гама


Ясната продуктова категоризация прави възможна плавната навигация сред широката гама от високакачествени козметични продукти. Красивят дизайн и функционалността са фокусните точки при позиционирането на съдържание в новата уеб платформа на Biotrade.

image
image for section
Продуктова страница

Единичен продукт


При избора на продукт, клиентът е насочен към вътрешна страница. С удобен UX, нежен дизайн, информация за артикула и допълнения, като банера “Може би ще харесате и това”, тя не само продава, но и информира детайлно за всеки продукт.

 

Пазарска количка

Количката


Удобната и практична количка за пазар е необходимост на всеки електронен магазин. Лесната редакция и достъпът до количката от всяка точка на магазина правят пазарската кошница на Biotrade перфектното решение за добро обслужване.

image
image for section
Завършване на поръчка

Поръчка и плащане


Магията на всеки онлайн магазин се случва в кошницата. Големият брой изоставени колички е един от основните проблеми в онлайн търговията. Разрешихме този проблем като улеснихме процеса „завършване на поръчка и плащане“.

Shopping cart upsell

Допълнителна продажба в количка


Допълнителната продажба в пазарската количка спомага на конктертни оферти да досигнат до заинтересованите клиенти. Този метод деликатно подканя потребителя да добави още продукти, увеличавайки общата стойност на поръчката.

image
image for section
Checkout upsell

Продажба при завършване на поръчката


Ъпсел в страницата за завършване на поръчка е много полезен елемент във всеки онлайн магазин. Той позволява на бизнеса да мотивира допълнително клиентите да закупят подобрение или добавка към техните избрани вече продукти. Това става чрез ненатрапчива реклама на продукти в промоция, позиционирани точно под полетата начин на доставка и плащане.

Post checkout upsell

Продажба след поръчка и плащане


Ъпсел само с един клик след „поръчка и плащане“ осигурява повече продажби. В следствие на това, увеличава сумата на поръчка без това да изисква допълнителни разходи за маркетинг и реклама. Успехът на този метод се базира на импулсивното пазаруване и е с изключително висок процент на реализирани продажби.

 

image
image for section
Адаптивен дизайн

Десктоп и мобилна версия


Следвайки най-новите тенденции, онлайн магазинът на Biotrade функционира отлично на екраните на всякакъв тип устройства.

Мнение на клиента


“Grind се фокусираха към създаването на решения за нас, докато много други компании заявиха, че проектът ще струва много повече или не е осъществим. Новият онлайн магазин работи чудесно и може да направи толкова много нови неща, като настройване на кампании във Facebook и Instagram. На black friday, три дни след стартирането, генерирахме трикратен ръст в оборота в сравнение с предходната година. Насочваме повече хора към сайта и те успешно завършват покупките си.”