Онлайн магазин

The NAP Lab

heading-image

The NAP Lab е един от най-големите онлайн магазини за продукти за спално бельо и обзавеждане в Швеция. The NAP Lab работят с най-добрите шведски експерти в науката за съня, за да предоставят на своите клиенти най-добрите продукти за оптимален и здравословен начин на живот. 

Технологии

HTML5

WebPack

PHP

WordPress

WooCommerce

Какво направихме

Front end програмиране

Back end програмиране

ERP интеграция

WooCommerce програмиране

Мултимаркет платформа


Онлайн магазинът на The NAP Lab работи гладко на няколко европейски пазара: Швеция, Норвегия, Финландия, Дания и Германия. 

Предизвикателството


Преди да се свържат с нас, онлайн магазинът на The NAP Lab беше базиран на платформата Shopify, която за съжаление ограничаваше мащаба на развитие на компанията. Липса на контрол и основни инструменти, лимитирани или липсващи функционалности и цялостно остаряла визия на магазина са ключовите фактори в решението на бранда да мигрира е-магазина си към платформата на WooCommerce. Основната цел на проекта ни с The NAP Lab беше да се създаде изцяло персонализиран онлайн магазин, който да води до повече продажби. 

Пътят на потребителя


image for section
Начална страница

Добре дошли


Началната страница на един онлайн магазин е чудесен начин да се направи добро първо впечатление. Красив и минималистичен дизайн, успокояващи цветове и изображения подкрепят визията и мисията на бранда. Следвайки скандинавския стил, началната страница показва точно толкова, колкото купувача има нужда за ефективно и приятно пазаруване: меню, поле за търсене, количка и актуални промоции.

Продуктов списък и продуктова страница

Продуктова гама


Навигацията сред продуктовата гама на The NAP Lab е също толкова приятна колкото една следобедна дрямка. Всеки продукт е представен със специално персонализирани за целта им функции – нещо, което беше невъзможно в старата Shopify версия на магазина. Красиви и детайлни изображения на продуктите и материите, комбинирани с описателна информация за продуктите, неминуемо покачват броя на продажбите като същевременно намаляват броя на изоставените колички в онлайн магазина.

 

image
image for section
Пазарска количка

Количката


Удобната и практична количка за пазар е необходимост за всеки електронен магазин. Лесната редакция и достъпът до количката от всяка точна на магазина дават преимущество на пазарската кошница на The NAP Lab пред конкурентните магазини.

Завършване на поръчка

Поръчка и плащане


Процесът на поръчка и плащане е обикновено най-стресиращата стъпка в онлайн пазаруването, тъй като включва деликатния момент на работа с пари. В магазина на The NAP Lab този процес е напълно модифициран и улеснен за да се гарантира пълно спокойствие на потребителя. Осигурили сме бърз преглед на количката, минимална необходима информация изисквана за поръчка, плащане директно в онлайн магазина, без посредници. Всичко това събрано в изчистен, минималистичен и елегантен дизайн.

image
image for section
Други елементи

Блокови компоненти


Онлайн магазина на The NAP Lab е изграден изцяло от блокове, всеки един от които е персонализиран за нашия клиент. Компонентите могат да се използват многократно навсякъде в сайта, включително за създаване на лендинг страници. Това дава свобода и контрол на бизнеса да се развива напред.

Сайтът е създаден следвайки най-актуалните практики за оптимизация и висока скорост.

Други елементи

Интеграции


Е-магазинът на The NAP Lab е напълно интегриран с Ingrid, Collector, Klaviyo, Stamped.io и много други инструменти и маркетингови помощници. Проектът включва също интеграции със складове, доставчици, дистрибутори, анализатори и маркетингови партньори.

image
image for section
Адаптивен дизайн

Десктоп и мобилна версия


Онлайн магазинът на The NAP Lab се адаптира напълно към всяко устройство. Платформата работи бързо и безпроблемно както на компютър, така и на телефон, за да даде възможност на потребителите да пазаруват в движение. Това е ключов фактор за всеки онлайн магазин да увеличи продажбите си и да се гордее с 100% доволни клиенти. Цялостното усещане на потребителя е подобрено благодарение на подробен анализ с методи като heat mapping и различни UX тестове.

Мнение на клиента


“Доволни сме от резултатите, включително от скоростта на сайта и умението на Grind да спазват за сроковете на работа. Броя на потребителите се покачи. Това означава повече клиенти, които пазаруват през сайта. Grind предостави това, което беше обещано и в рамките на уговореното време и бюджет. Това е рядкост в индустрията.”