Корпоративен уебсайт

Telelink Infra Services

heading-image

Telelink Infra Services e една от най-големите компании в сферата на изграждането на инфраструктурни мрежи в България. Компанията бе част от голямото семейство на Telelink, но в началото на годината Telelink беше преструктурирана в 3 нови компании – Telelink Infra Services, Telelink Business Services и Telelink City Services. Всяка от тях е специализирана в различни аспекти на изграждането на мрежа и заедно те формират силната и добре позната Telelink Group.
Разбирайки този преход, ние от Grind, изградихме новия уебсайт на Telelink Infra Services. Следвайки всички най-нови тенденции, разработихме сайт, който показва идентичността на компанията.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Основното предизвикателство бе да изградим дигиталната идентичност на компанията. Новата уеб платформа има две основни цели: да предоставя високофункционален и лесен за използване инструмент за обучение на посетителите и да показва мисията на Telelink Infra Services „Ние изграждаме мрежата на бъдещето“.

Как го направихме?


В съответствие с идентичността на Telelink Infra Services, ние от Grind, изградихме цялостен корпоративен уебсайт, показващ всичките услуги и решения, предлагани от компанията. Платформата „разбира“ нуждите на клиента и е проектирана и продължава да се върти около идеята да помогне на потребителя да разбере сложната област на изграждане на инфраструктура. Новият уебсайт представя високотехнологичните решения и услуги на Telelink по възможно най-лесния и разбираем за потребителя начин.

Solutions


Уебсайтът на Telelink Infra Services показва всички решения, които компанията предлага. Той дава професионални съвети на потребителя, като показва цялата им сфера на работа възможно най-разбираемо.

Services


Telelink предоставя услуги в следните области: Публична инфраструктура, Сгради, Телеком, Критична инфраструктура и Индустриална инфраструктура. Независимо дали сте високотехнологична компания в София или индустриален център в Пловдив, уебсайтът ще предостави цялата необходима информация за Telelink Infra Services в търсения сектор.

Работещ на всяко устройство


Уебсайтът следва всички най-нови тенденции и се отваря на всяко устройство. Дори и да го използвате на вашия таблет или смартфон, той ще работи в най-добрия си вид.