Козметика

TeoBebe

heading-image

TeoBebe е българска козметична компания, експерт в производството на козметични продукти за най-малките. Техните продукти са специално създадени с грижа за бебета. Хипоалергенните аромати не дразнят нежната бебешка кожа и обвиват бебешките дрехи с мек, нежен аромат.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Ще кажете „Не е трудно да се разработи продуктов каталог. Онлайн магазините са много по-сложни“. Това твърдение е както вярно, така и грешо.

Предизвикателството пред нас беше да създадем чисто нов каталог за бранда, който по интересен и иновативен начин да  представи всички продукти на TeoBebe.

Как го направихме?


В началото се фокусирахме върху това да разберем в детайли маркетинговата стратегия на марката и да я приложим в дизайна. Разработихме каталога на TeoBebe така, че да бъде възможно най-информативен и лесен за разглеждане, но в същото време да  говори за мисията на компанията: „С любов и грижа за малките“.

Уеб сайтът е разработен за 3 различни пазара. С нежните си цветове, улеснен UX и пълна информация, ние успяхме да удовлетворим всички изисквания на клиента.

Продуктите


В каталога има два вида продукти – Грижа за кожата и Грижа за дрехите. Разделихме ги с две допълнителни подстраници. Всяка подстраница съдържа всички продукти на TeoBebe с лесна за четене информация за всеки продукт. С удоволствие добавихме и съдържанието на всички специални съставки, които марката използва.

Адаптивен дизайн


Както знаете, в момента responsive дизайнът е задължителен. Използвахме всички най-нови тенденции и се уверихме, че можете да използвате каталога на TeoBebe на всяко устройство.