Козметика

TeoBebe

heading-image

TeoBebe е българска козметична компания, експерт в производството на козметични продукти за най-малките, нашите деца. Техните продукти са специално създадени с грижа за малките. Хипоалергенните аромати не дразнят нежната бебешка кожа и обвиват бебешките дрехи с мек, нежен аромат. Компанията се радва да бъде препоръчана от Българската педиатрична асоциация.

Радваме се да ви представим чисто новия каталог на TeoBebe, представяйки всичките им продукти на едно място. Уеб сайтът е разработен за 3 различни пазара, но с нежните си цветове, опростена UX и пълна информация, ние успяхме да удовлетворим всички изисквания на клиента.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Ще кажете „Не е трудно да се разработи продуктов каталог. Онлайн магазините са много по-сложни“. Прави сте и грешите едновременно. Трудно е да се разработи уеб каталог, използван като маркетингов материал от клиентите. Той трябва да показва всичките им продукти и в същото време да показва марката в най-добрата й светлина. И сега знаете какво е предизвикателството – покажете всичко, но направете така, че да изглежда дори по-добре, отколкото в действителност.

Как го направихме?


В началото разбрахме маркетинговата стратегия на марката и я приложихме в дизайна. Тогава разработихме каталога на TeoBebe да бъде възможно най-прост и информативен, но в същото време да  говори с мисията на компанията “ С любов и грижа за малките „. Нашият подход беше да създадем продукт, който да направи комплимент на TeoBebe, който да стане ценна част от тях.

Продуктите


В каталога има два вида продукти – Грижа за кожата и Грижа за дрехите. Разделихме ги на две допълнителни подстраници. Всяка подстраница съдържа всички продукти на TeoBebe с пълна и лесна за четене информация за всеки продукт. С удоволствие добавихме и информация за всички специални съставки, които марката използва.

Работещ на всяко устройство


Както знаете, в момента responsive дизайнът е задължителен. Използвахме всички най-нови тенденции и се уверихме, че можете да използвате каталога на TeoBebe на всяко устройство. Винаги първо мислим за вас.