Онлайн търговия

ThermoStyle

heading-image

Обичаме да предизвикваме себе си и разработването на новия онлайн магазин на Термо Стил не беше изключение. Тоталната промяна на стила и напълно новият UX са основните промени, които постигнахме в уебсайта. Професионалният резултат отговаря на всички изисквания на клиента и следва най-новите тенденции.

Термо Стил е лидер на българския пазар в производството и продажбата на вентилационни инсталации, климатични системи, ВиК системи и всичко това в административни сгради, училища, детски градини, хотели и т.н. Компанията притежава и собствена производствена база и към този момент са реализирани проекти в над 200 сгради тук и навън.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Във всеки проект съществува големият проблем, който клиентът очаква да бъде решен. При Термо Стил това беше остарелият дизайн. Неглижирането на UX-а през годините и малкото промени в сайта, рефлектира в много малко клиенти и продажби онлайн. За лидер в сферата си, това бе недопустимо. Ние трансформирахме онлайн магазина им с уникален дизайн и лесен за използване UX и разрешихме този проблем.

Как го направихме?


След като разбрахме какво иска аудиторията на Термо Стил и разучихме тяхната визия за онлайн магазина, подхода, който предприехме, не беше изненадващ. Като знаехме правилния език и визуална структура, с които да заинтригуваме клиентите им, ние улеснихме работата си. Направихме продукт, който да се харесва на всичките им клиенти.

Продукти


Компанията произвежда климатици, електрически уреди, продукти за дом и градината, спортни стоки и много други. Тяхната цел да предоставят на клиентите си всичко необходимо за дома. А нашата цел беше да направим продуктовия каталог, така че клиентът да открие това, което търси. Многото филтри улесняват избора – тип, марка и т.н, помагат да се намери търсената стока бързо и лесно.

Проекти


Термо Стил има над 200 разработени проекта в своето портфолио. Потребителят може да разглежда тях и проектите, които още са в конструкция. Всички те се показват на страницата Проекти, заедно с кратка информация за сградата и процеса на изпълнение.

Респонсив дизайн


Онлайн магазинът на Термо Стил се отваря на всяко устройство. Независимо дали пазарувате от лаптоп, или таблет, няма да се затрудните.