С много опит и въображение създаваме ефективни и красиви дизайни.

0%

от потребителите смятат, че добре написаното съдържание е изключително важно при взимането на решение за покупка.

0 %

от потребителите ще напуснат уеб сайта, ако намират оформлението и дизайна за непривлекателни.

В Grind вярваме, че красивите визуализации и приятното онлайн преживяване са ключови за превръщането на посетителя във Ваш клиент. Ние изработваме привлекателни и интуитивни уеб сайтове, онлайн магазини, мобилни приложения, които поставят Вашите продукти под светлината на прожекторите.

User Experience Дизайн

User Interface Дизайн

Тестове за използваемост

Интерактивен дизайн

От адаптиране на готови визуализации до създаване на концепции от нулата, нашият екип от дизайнери ще Ви помогне да се възползвате от силата на дизайна. Ние ще приспособим Вашия уеб сайт към нуждите и приоритетите на Вашите клиенти, за да извлечете максимума от всяка страница и от всеки отделен елемент.

Нашият процес в изработка на дизайн

01

Планиране и проучване

Започваме с детайлно проучване на Вашата пазарна ниша. Кои са конкурентите Ви на световно ниво. Коя е основната Ви таргет аудитория. Какви са нейните притеснения и ценности.

02

Изготвяне на прототипи

Прототипите представляват груби чертежи / макети на вашия бъдещ уеб сайт. Тази стъпка е важна, за да можем взаимно да се съгласим за посоката, в която трябва да се развива Вашият проект.

03

Дискусии и промени

В тази фаза се налага да водим дискусия с Вас на ежедневна база, с цел да изчистим концепцията на проекта Ви до максимална степен. Това е стъпката, в която може да се правят най-много промени по първоначалните визии.

04

Дизайн

Когато и двете страни сме сигурни, че гледаме в една посока, по Вашия проект започват да работят екип от дизайнери, които превръщат прототипите в красиви и функционални визии.

05

Предаване към отдел с програмисти

След като дизайните са напълно готови и Вие сте ги одобрили, следващата стъпка е те да бъдат предадени към отдел с програмисти.