Изработка на мобилно приложение

Мобилното приложение е златният инструмент във вашата кутия с бизнес стратегии за достигане до потребителите на мобилни устройства. Има над 1 милиард смартфони в световен мащаб, мобилното потребление нараства а заедно с него и търсенето на информация във всички сфери на бизнеса и търговията.

Front-end

Нашият творчески екип и уеб разработчици работят заедно, за да адаптират Вашата визуална идентичност по най-добрия начин в една онлайн платформа. Гарантираме, че клиентите Ви ще получат същото страхотно преживяване, независимо от устройството или браузъра.

Back-end

Специализирани сме в разработването на проекти с PHP и предлагаме различни back-end решения в зависимост от мащаба и нуждите на Вашата компания. Независимо дали искате да представите един продукт или имате каталог с хиляди продукти, ние можем да изградим надеждна платформа, с която да развиете Вашия бизнес.

iOS

Изработката на онлайн магазин с готова платформа е по-предпочитания начин от повечето търговци, защото крайният продукт е наличен много по-бързо и с много по-малко дефекти. WooCommerce е най-приспособимата платформа за изграждане на Вашия онлайн бизнес.

Android

Уеб сайтът Ви не е самостоятелна единица във Вашия бизнес. За да сте сигурни, че е в перфектна връзка с Вашите търговски операции, ние предоставяме интеграции и помощ при работа с други системи като ERP, CRM, куриерски системи, платежни системи и други.