Изработка на красив и функционален онлайн магазин

Компаниите, развиващи онлайн търговия, осъзнават, че потребителското преживяване и приходите вървят ръка за ръка. Когато пазаруването е трудно и бавно, клиентът не купува и Вие не изпълнявате своите бизнес планове. Ето защо Вашият онлайн магазин трябва да бъде перфектен и да предлага лесно и удобно пазаруване. Без професионален поглед върху Вашия уеб магазин, може да изхарчите твърде много пари, без да постигнете желания успех. Grind има над 10 години опит в дигиталния бизнес с различни уеб продукти, което ни е научило как да правим успешни сайтове за електронна търговия, които да увеличат приходите Ви по-бързо.

Front-end

Нашият творчески екип и уеб разработчици работят заедно, за да адаптират Вашата визуална идентичност по най-добрия начин в една онлайн платформа. Гарантираме, че клиентите Ви ще получат същото страхотно преживяване, независимо от устройството или браузъра.

Back-end

Специализирани сме в разработването на проекти с PHP и предлагаме различни back-end решения в зависимост от мащаба и нуждите на Вашата компания. Независимо дали искате да представите един продукт или имате каталог с хиляди продукти, ние можем да изградим надеждна платформа, с която да развиете Вашия бизнес.

Онлайн магазин с WooCommerce

Изработката на онлайн магазин с готова платформа е по-предпочитания начин от повечето търговци, защото крайният продукт е наличен много по-бързо и с много по-малко дефекти. WooCommerce е най-приспособимата платформа за изграждане на Вашия онлайн бизнес.

Бизнес интеграции

Уеб сайтът Ви не е самостоятелна единица във Вашия бизнес. За да сте сигурни, че е в перфектна връзка с Вашите търговски операции, ние предоставяме интеграции и помощ при работа с други системи като ERP, CRM, куриерски системи, платежни системи и други.

Отдаден екип

Ако Вашият онлайн магазин има нужда от допълнителни членове в екипа, ние можем да Ви предоставим квалифицирани front-end и back-end програмисти, както и дизайнери. Бъдете сигурни, че нашите професионалисти ще се интегрират в екипа Ви, тъй като работим със съвременни технологии и методи за управление.

Поддръжка

Качеството на поддръжка е най-важният фактор при избора на партньор за Вашия онлайн магазин. Ние предлагаме надежден екип, който ще Ви предостави ефективно и навременно обслужване в дългосрочен план.