Grind Клиенти с награди от Сайт на годината 2020

Сподели в социалните мрежи

0%

Сайт на годината

“Сайт на годината” е най-големият български конкурс за високи постижения на уеб средата в България.  Конкурсът  е насочен към собствениците и създателите на сайтове, с цел да отличи най-добрите от тях в няколко категории. От “онлайн магазин” до категория “кауза”, всички онлайн решения могат да се включат. С мисия да даде подиум и изява на качествената уеб продукция, конкурсът среща на една сцена професионалните уеб разработчици и собствениците на бизнеси.

Победителите получават престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота.

Тази година, компаниите от нашето портфолио, които се включиха в оспорваната надпревара, и с които се гордеем са:

  • Biotrade –  Biotrade Cosmeceuticals е специализирана марка козметика, прелагаща висококачествени продукти за всеки тип кожа. Те са компания, вярваща в здравата кожа и естествената красота, черпещи опит от най-новите технологии и най-модерните научни открития. Заедно сътворихме онлайн магазина им, който предлага продуктите им на българския и световния пазар.
  • Точици Точици е лидер на пазара за бебешки и детски дрехи в страната. С над 25 години опит и 9 магазина в столицата, марката е синоним на качество и грижи към най-ценните, нашите деца. Заедно с Точици, ние от Grind Web Studio, подобрихме онлайн магазина им, по-голям от всеки физически магазин на марката – с всички продукти под един домейн.
  • Telelink Infra Services –  Telelink Infra Services e една от най-големите компании в сферата на изграждането на инфраструктурни мрежи в България. Следвайки всички най-нови тенденции, разработихме чисто новия фирмен уеб сайт на компанията.
  • PayhawkPayhawk.io е финтех компания, която модернизира начина, по който компаниите управляват своите разходи за служители. За нас беше истинско удоволствие да се включим в процеса по дизайн и програмиране на ранен етап, което ни позволи да включим творческия си екип.

Завършихме надпреварата с:

  • едно 1-во място за онлайн магазина на Точици и то в най-оспорваната категория “онлайн магазин”
  • едно 5-то място, отново в категория “онлайн магазин”, този път за Биотрейд
  • едно 6-то място за Telelink Infra Services в категория “Фирмен уеб сайт”

Заедно с нашите клиенти успяхме да покажем високо ниво на професионализъм и креативност. Надяваме се и те да са толкова щастливи, колкото и ние, от заслужените награди. А ако и ти имаш нужда от професионално уеб решение, свържи се с нас тук: https://grindwebstudio.com/kontakti/