Онлайн магазин

Sony Center

heading-image

Целта на новия Sony Center уебсайт е да комуникира позицията на компаниаята като лидер и експерт в технологичната индустрията.

Технологии

WooCommerce

Next JS

Какво направихме

UX & UI Design

Front-end development

Back-end development

ERP integration

За Компанията


Sony Center посреща своите клинети в сърцето на столицата ни, в центъра на град София. Тук клиентите могат да открият разнообразие от продукти, да се запознаят с най-новите технологии, както и да тестват тяхната функционалност. Магазинът разполага с богат асортимент от  висококачествени технологично ориентирани продукти, както за крайните клиенти, така и за бизнеса.

 

image
image for section

Историята ни... накратко


Екипът на Sony Center се свърза с нас, защото се нуждаеше от дигитално решение за своя офлайн бизнес. Ето защо ние създадохме едно  иновативно решение – уебсайт, отличаващ се с изключителна бързина при сърфиране и интуитивен уеб дизайн, който да осигури приятно и улеслено потребителско изживяване.

Изработка на онлайн магазин

Предизвикателството


Ние от Grind Web Studio бяхме изправени пред предизвикателството да създадем един модерен уебсайт проектиран и изготвен специално за Sony Center. За да постигнем възможно най-добрите резултати, използвахме платформата WooCommerce и успешно свързахме магазана с Next JS. Друго част предизвикателство за нас беше да настроим връзката с ERP системата на Sony, така че продуктите и цените да могат да се управляват в реално време.

Поради сложността на тази задача изградихме цялостното решение от нулата. Целта беше ясна – модерен и изключително бърз уебсайт, който да представя богатата селекция от продукти на Sony.

 

 

image
image for section

Решението


Резултатът от това предизвикателство е новият и модерен уебсайт на Sony Center. Специално създадените дизайн, навигация и филтриране правят платформата по-удобна и лесна за потребителите. Дизайнът и изработката на онлайн магазина на Sony Center показват продуктовите линии, които марката предлага. Посетителите, както и редовните клиенти могат да използват функционалността, която им позволява да сравняват различните продукти, техните плюсове и минуси и да направят правилния избор при покупката на техника.

 

 

image for section

Дизайн


Адаптивният дизайн беше неизменна част от това модерно решение. Платформата предлага безпроблемно потребителско изживяване, благодарение на което компанията увеличава своите приходи.