Недвижими имоти

First Estates

heading-image

First Estates е първокласна мултинационална агенция за недвижими имоти, която предоставя безпроблемни услуги от край до край. Компанията е вдъхновена от традициите и иновациите, за да предложи уникални решения на своите клиенти.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

Какво направихме

Front & Back-end програмиране

UX / UI Design

Laravel Framework

Нашата история на кратко


Ние от Grind Web Studio работим с First Estates вече повече от седем години. Нашата история започна през 2013 г., когато създадохме първата уеб платформа и CRM софтуер за бранда. Изграждането на доверие и добри взаимоотношения с екипа на First Estates спомогна за това те да се доверят отново на нашия опит. Промяната на UX тенденциите и желанията на клиентите доведоха до необходимостта от актуализация и подобряване на вида и усещането на уеб платформа на First Estates.

Предизвикателството

Най-новите тенденции в дизайна


First Estates имаха нужда да подобрят потребителското изживяване в платформата и да го адаптират към най-новите тенденции в дизайна. Целта беше да се привлекат нови клиенти чрез увеличаване на използваемостта, персонализиране на пазаруването на недвижими имоти и изграждане на доверие. В същото време предизвикателство за нас беше и интегрирането на нова външна CRM система с платформата First Estates.

image
image for section
Предизвикателството

Улесняване на работния процес


Основната цел беше не само да се прехвърлят всички вече съществуващи данни, но и да се улесни работният процес на брокерите чрез предоставяне на подобрени функционалности и информация в реално време на всички агенти и клиенти. В допълнение към тези предизвикателства, трябваше да създадем силен потребителски интерфейс с ясно потребителско пътуване от началото до края.

Подход и Решение


Минахме през различни итеракции за създаването на новата платформа с цел да дефинираме възможно най-доброто потребителско изживяване въз основа на нуждите и желанията на клиента. След няколко седмици интензивни и продуктивни срещи с екипа на First Estates, извършване на анализи и обсъждане на различни идеи, ние създадохме ефективно дизайнерско решение. Основната цел на този проект беше да се персонализира пазаруването на недвижими имоти, да изгради доверие в очите на клиентите, както и да се предложи ценна информация за самия град. Платформата дава на посетителите ценна информация, свързана с начина на живот в град София, както и възможностите, които всеки квартал предоставя.

 

 

image
image for section

Лайфстайл платформа за недвижими имоти


First Estates е дигитална платформа, която съчетава множество функции. Сайтът предлага лайфстайл ръководства, които съдържат подробна информация за град София, кварталите и имотите в различните райони. Освен това, First Estates разполага с търсачка за недвижими имоти, която може да покаже и помогне на потребителите да открият това, което търсят.

Функционалности и Потребителско пътувана

Начална страница


Първите впечатления обикновено се правят за секунди! За това създадохме атрактивна начална страница, която привлича вниманието на потребителя от пръв поглед с изчистен интуитивен дизайн и изключителна стойност за посетителите.

image
image for section
Функционалности и Потребителско пътувана

Намиране на правилния имот


Изградихме лесна за използване функционалност за търсене, която помага на потребителите да дефинират по-добре това, от което се нуждаят. Достъпно на всички важни места, полето за търсене позволява на посетителите да разглеждат различни типове имоти, ценови диапазони, удобства, местоположение на картата и много по-нови филтри, улеснявайки процеса по откриване на желания имот за нула време.

Функционалности и Потребителско пътувана

Списък с имоти


Списъкът с имоти, от които потребителят се интерсува, може да бъде разделен и разгледан по различни начини. Търсачката за позволява използването на интерактивна карта, показваща местоположението на конкретен имот и други подобни на него в същия район. Само с един клик, потребителят може и да превключи от този изглед към изглед с клъстери, където се илюстрират наличните резултатите от търсенето. Това предоставя възможност за откриване на повече имоти в желания район.

image
image for section
Функционалности и Потребителско пътувана

Описание на имота


Всеки имот има собствена специална страница с описание и персонализиран изчистен дизайн, на която могат да се видят, както специфичните му характеристиките, така и снимков материал, видео или 360 градусова панорамна обиколка на имота.

Функционалности и Потребителско пътувана

Оферта


Страницата с описание на имота не само показва подробна информация, но служи и за бърза връзка с представляващия го брокер. Улеснихме нещата, позволявайки на потребителите да отправят оферта на място, директно от персонализираната страница за имота.

image
image for section

Responsive дизайн


Новият уебсайт на First Estates има силен потребителски интерфейс и UX с ясен потребителски път от началото до края. Съдържанието е добре балансирано. Новата платформа има отзивчив дизайн, позволяващ на клиентите да имат едно и също потребителско изживяване без значение от големина на екрана.