Онлайн търговия

Истински Мед

heading-image

Истински мед не е просто бранд, продаващ вкусен и здравословен мед, компанията базира фокуса си и на защитата на най-ценните същества на планетата, а именно пчелите. Истински мед е кауза, която помога както на хората да се сдобият с качествен бългрски мед, така и на пчеларите да реализират продукцията си с грижа за околната среда.

Технологии

HTML5

WebPack & PHP

WordPress & WooCommerce

Какво направихме

Front & Back-end програмиране

WooCommerce програмиране

Интеграция на складова система

image for section
Целта и Предизвикателството

Всичко започва с една страхотна инициатива!


За осъществяането на тази прекрасна идея обаче беше необходимо тя да се адаптира към съвременния дигитален свят, да се улеснят и подобрят процесите, да се изгради функционално и интерактивно потребителско пътуване, разказващо и показващо предимствата на платформата. Целта на този проект беше не само да изгради информираност сред публиката, но и да помогне на българските пчелари да реализират продукцията си на честна цена, както и на консуматорите да се сдобият с 100% чист истински мед.

 

Нашият Подход


image for section
Решението

Функционалност и дизайн на уебсайта


Изградихме интерактивна и информативна онлайн среда за пазаруване, чиято мисия е спасяване на пчелите и подкрепа на пчеларите. Адаптирахме тази иновативна бизнес идея към съвременния дигитален свят, като фокусирахме усилията си върху създаването на смислено потребителско пътуване с опростени и автоматизирани процеси, което привлича клиенти да купуват истински мед. Обновеният уебсайт значително подобри процента на нови клиенти, както и увеличи продуктовите печалби.

 

Решението

Персонализирана платформа за електронна търговия


Ние вярваме, че детайлите са изключително важни! Ето защо създадохме хиперперсонализирано клиентско изживяване, персонализирана платформа за електронна търговия с иновативен дизайн и функционалности, които привличат и ангажират посетителите на уебсайта. Това, което прави този уебсайт различен, са трите основни функции: Защита за пчелите, Абонамент за покупка на продукти и подкрепа за пчеларите, както и продажба на 100% качествен български мед.

image
image for section
Решението

Интерактивно табло за управление


Екипът ни изгради многофункционално интерактивно табло. С няколко клика потребителите могат да създадат своя профил, да подкрепят пчелар, да изберат откъде да закупят мед, да създадат собствен персонализиран етикет за буркана с мед, който ще поръчат. Чрез личния си акаунт потребителят има достъп до информация за всички настоящи и минали поръчки, както и достъп до полезни и информативни материали като видеоклипове, рецепти и дигитални сувенири.

Осиновяване на кошер

Абонаментен план


Платформата позволява на клиентите да станат част от промяната. Потребителят може да се абонира за 12-месечен план и да избере между опция за месечно, тримесечно или годишно плащане и когато направи това, кутия с вкусни буркани мед ще бъде доставена направо до вратата му.

Благодарение на интерактивното табло за управление потребителите могат не само да се абонират за план и получават истински мед, но също могат да преименуват своя пчелин, да проверяват статуса, местоположението и температурата му в реално време. Виртуалните пчелари могат също да резервират посещение до своя кошер и да имат възможност да се срещнат с производителите на мед.

image
Магазин за мед

Количка и завършване на поръчка


Процесът на плащане е най-важната стъпка в пътуването на потребителя, а изоставянето на колички често е проблем за онлайн магазините. За да увеличим процента на конверсия и да улесним потребителите да изпълнят поръчките си, ние приложихме лесен, интуитивен и най-важното, кратък процес на плащане. Приложихме най-добрите практики с цел да предоставим страхотно потребителско изживяване.

image
image for section

Адаптивен дизайн


Изградихме responsive дизайн, за да осигурим улеснено и удобно потребителско изживяване чрез всяко оформление и размер на екрана.

Технология

Интеграции


Основна цел беше платформата да се интегрира с полезни инструменти, които могат да подобрят процесите както за потребителите, така и за екипа на Истински мед.

image
image for section

Резултати


Благодарение на функционалностите и улеснените процеси, обновеният уебсайт на Истински Мед постига изключително добри резултати.

image for section
Мултимаркет платформа

Готови за следващата стъпка!


Екипът на Истински Мед е готов за следващата стъпка и планува да разшири обхвата си в международен план чрез интергиране на мултипазарна стратегия. Основната идея е да се популяризира инициативата, бизнесът да навлезе на нови пазари, да достигне до нови потребители и да увеличи приходите си.

Ние също подкрепяме инициативата!