Разработка на плъгин

Плъгин на Reach за WooCommerce

heading-image

Reach Payment Gateway осигурява лесен контрол на плащанията и транзакциите за онлайн магазини в целия свят. Това позволява на всеки електронен магазин възможността да се конкурира с най-добрите търговци в света. Reach Payment Gateway предлага не просто методи на плащане, а помага на бизнеса да се развие в световен мащаб, позволявайки на търговците да се концентрират върху нещата, в които са добри –  разработване, производство, маркетинг и продажба на фантастични продукти.

Технологии

HTML5

SASS

PHP

Какво направихме

WP Plugin Development

Front-end Development

Back-end Development

Предизвикателството


Reach се свърза с нас с важната задача да разработим официален плъгин за WooCommerce. Основната цел на плъгина е да позволи на търговците на WooCommerce да приемат плащания директно през своя онлайн магазин чрез Reach Payment Gateway. Освен това трябваше да се уверим, че плъгина допринася за доброто усещане за пазаруване в местен онлайн магазин независимо от локацията на потребителя.

Reach подобрява процеса на плащане на клиентите с показване на цени в местна валута, предоставяне на множество начини на плащане и безпроблемни транзакции от целия свят, което увеличава конверсиите. Всичко това работи бързо и гладко, за да осигури лесна обработка на плащания както за клиентите, така и за търговците.

Инсталация на плъгина


Инсталирането на Reach плъгина във всеки магазин на WooCommerce изисква само няколко клика. Осигурихме два начина за инсталиране на плъгина – автоматичен и ръчен. Инсталацията се прави изцяло през таблото за управление на онлайн магазина в WooCommerce и не се изисква никакви умения в програмиране.

image
image for section

Настройки


Един добър плъгин трябва да работи добре както за потребителите, така и за търговците. Персонализирането и актуализирането на настройките на плъгина е лесно и удобно, осъществява се през таблото за настройки. Търговците могат да прегледат историята на поръчките, както и подробности за всяка от тях, приемане на плащания и възстановяване на суми. Плъгинът предоставя всичко, от което се нуждае един онлайн магазин, свързано с обработката на плащания и поръчки.

Абонаменти


Абонаментите за продукти или услуги са съществена част от онлайн пазаруването. Уверихме се, че плъгина на Reach поддържа абонаменти за продукти и други видове периодични плащания, за да улесни купувачите при този вид покупки. 

image
image for section

Плащания


Разработеният от нас официален плъгин на Reach работи бързо и безпроблемно с Reach Payment Gateway, за да осигури оптимална обработка на плащанията с безупречно оторизиране и поддръжка на различни методи на плащане – с кредитни карти, банкови преводи, PayPal и други. Плъгинът позволява на търговците да активират автоматично или ръчно приемане на плащания и да извършват частични и пълни възстановявания директно от таблото за управление на WooCommerce.

Регистър на дейността


Обработката на плащанията е деликатен и сложен процес. С плъгинът на Reach търговците имат достъп до регистър на дейността свързана с всяка поръчка, за да могат да проследяват текущото състояние на конкретно плащане или в случай на проблеми, да изпращат данни от регистъра към Reach с цел бързо отстраняване на грешки.

image
image for section

Валути


С плъгина на Reach търговците позволяват на потребителите да превключват между различни валути и така създават усещане за локално пазаруване в глобален мащаб. Показването на цените в местната валута прави пазаруването персонализирано, което в крайна сметка означава повече покупки.

Геолокализация


С прецизна геолокализация на потребителя, плъгинът предоставя на онлайн клиентите персонализирано пазаруване, като открива местоположението на браузъра им и показва цени в най-подходящата валута според локацията. По-добра персонализация в електронната търговия води до повече реализирани продажби.

image
image for section

Интегрирани плащания


Процента на реализираните продажби в електронната търговия се повишава значително с плъгина на Reach, който осигурява плавен и бърз процес на плащане в различни валути за потребителите по целия свят. Инсталирането на Reach плъгина във вашия онлайн магазин дава възможност за получаване на плащания директно в магазина, без никакви външни посредници.

Методи на плащане


Важна част от добре работещия плъгин е да гарантира, че онлайн магазините могат да приемат следните видове плащания: Visa, Diners, American Express, MasterCard, Discover, Maestro, Japan Card, China Union Pay, Alipay, PayPal и много други.

image
image for section

Запазване на информация за кредитна карта


Приставката WooCommerce Reach позволява на търговците да запазват информация за кредитната карта на клиента, така че потребителите не трябва да въвеждат многократно данните си за плащане всеки път, когато искат да направят поръчка в даден онлайн магазин. Това е особено полезно за редовни клиенти, а всеки електронен магазин се стреми към създаването на стабилна база от редовни клиенти.