Софтуерна компания

Scalefocus

heading-image

Scalefocus е водещата компания в областта на софтуерното инженерство и предоставянето на дигитални услуги. Като лидер в тази област, фирмата се нуждаеше от иновативен уебсайт, който да бъде интегриран с различни платформи, както и да показва дейността, целите и идентичността на компанията.

Технологии

WordPress

Azure Active Directory

Salesforce

Какво направихме

Front-end Development

Back-end development

Salesforce интеграция

за компанията

Scalefocus


Scalefocus е компания, предоставяща различни софтуерни решения, ИТ консултантски услуги и дигитална трансформация. Основана през 2012 г., фирмата печели световно признание за своята дейност. С над 500+ завършени проекта и 300+ доволни клиента,  Scalefocus успешно изгражда решения за различни фирми и разпростира дейността си в Северна Америка, Европа и Близкият Изток.

image
image for section
трансформация

Предизвикателството


След няколко продуктивни срещи, нашите талантливи специалисти се захванаха със задачата да мигрират уебсайта на Scalefocus от Wix към WordPress. Едно от основните предизвикателства беше създаването на персонализирано решение, включващо интеграции със Salesforce и Azure Active Directory. Нашата цел беше да изградим атрактивен и ангажиращ уебсайт, който да предложи опростено и интуитивно изживяване на крайните потребители.

Решението

Персонализирана платформа


Новият уебсайт на Scalefocus е един от най-важните компоненти от имиджа на компанията. Процесът по изгражденето на иновативното решение включваше уеб разработката на персонализирана платформа, в която клиентът ни може да добавя, редактира и премахва раздели към уебсайта. Миграцията от Wix към WordPress изискваше изключително внимание. Целта беше да се избегне загубата на трафик и същевремено да се подобрят SEO позициите.

 

image
image for section
иновативно решение

Резултатите


Новият и модерен уебсайт на Scalefocus се отличава с адаптивен дизайн и предоставя удобно за крания потребител изживяване. Благодарение на използваните добри SEO практики, уебсайтът е оптимизиран и се класира по-добре в търсачките, което гарантира увеличаване на уеб трафика. Персонализираното решение включва още и важни интегрирции със Salesforce и Azure Active Directory.