Онлайн търговия

Nom Naturals

heading-image

Nom Naturals произвежда и продава мултивитамини за деца във формата на вкусни желирани мечета. Докато повечето добавки за деца на пазара са с високо съдържание на захар, ГМО, изкуствени оцветители и други подобни, мултивитамините на Nom Naturals са супер-заредени със всички необходими за тялото витамини и минерали. Продуктите на Nom Naturals се произвеждат в Германия, във високотехнологични фабрики с над 25 години история. Желираните мечета съдържат 9 основни витамина, те са без захар, без желатин, глутен и алергени и са 100% веган.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

WordPress

WooCommerce

Какво направихме

Front end програмиране

Back end програмиране

WooCommerce програмиране

Международна платформа


Към момента онлайн магазинът на Nom Naturals оперира и доставя до всички щати в САЩ.

Предизвикателството


Основната цел на проекта на Nom Naturals беше да се създаде комбинация от продуктов сайт и онлайн магазин, който да работи бързо и да бъде лесен за използване. Тъй като клиента дойде при нас с ясна и готова визия за дизайн, нашата работа се фокусира върху front-end и back-end програмирането. Електронният магазин на Nom Naturals е изграден върху платформата WooCommerce и е изцяло персонализиран към нуждите и желанията на нашия клиент. Създадохме три различни продуктови страници, които клиента може да заменя помежду си и по този начин да прави А/Б тестване на визиите и функционалностите.

Пътят на потребителя


image for section
Начална страница

Първи впечатления


Началната страница на Nom Naturals впечатлява със семпъл и функционален дизайн. Ярките цветове, неправилните форми и закачливи изображения създават радостно усещане у потребителя. Наличието на мнения и коментари от предишни клиенти дава на новия посетител увереност в качеството на продукта. Ярките и големи бутони навигират ясно купувача към страницата на продукта.

Продуктова информация

Предимства и ползи


Към момента Nom Naturals предлага един продукт на своите клиенти – детски мултивитамини. По тази причина е изключително важно фокусът на сайта да е върху характеристиките на продукта. Предимствата и ползите на витамините са описани кратко и ясно с персонализирани изображения, които придават свежест и отличителен характер на е-магазина.

image
image for section
Продуктова страница

Избор на продукт


Продуктовата страница на Nom Naturals е изключително информативна относно съставките на витамините. За улеснение на клиента са показани предложения за пакетни оферти и актуални промоции, а секцията с често задавани въпроси отговаря на всички останали запитвания, които потребителят може има.

Завършване на поръчката

Поръчка и плащане


Страницата за поръчка и плащане на е-магазина е изцяло персонализирана към нуждите на Nom Naturals, като количката с покупки и формата за плащане са комбинирани в една страница – нещо нетипично за стандартното разположение в WooCommerce. Процеса на поръчка и плащане е бърз и лесен, с ясни полета за данни и без излишна информация, а плащането се извършва директно на сайта. 

image
image for section
Други елементи

Абонаменти


Витамините за деца са продукт за ежедневна и продължителна консумация. За такъв тип добавки абонаментите за месечни доставки са много полезна опция. Направихме това възможно за Nom Naturals използвайки официалния плъг-ин за абонаменти на WooCommernce.

Други елементи

Интеграция с Reach


Е-магазинът на Nom Naturals е интегриран с Reach Payment Gateway благодарение на официалния плъг-ин на Reach за WooCommerce, който е разработен лично от нашия екип.

image
image for section
Други елементи

Блокови компоненти


Онлайн магазина на Nom Naturals е изграден изцяло от блокове, всеки един от които персонализиран за нашия клиент. Компонентите могат да се преизползват навсякъде в сайта, включително за създаване на лендинг страници. Това дава свобода и контрол на бизнеса да се развива напред.

Адаптивен дизайн

Мобилна и десктоп версия


Е-магазинът е създаден да работи безпроблемно на всички видове устройства. Осигуряването на плавна и бърза навигация в сайта както на компютър така и на телефон е ключов фактор за наличие на доволни и редовни клиенти за всеки бизнес. 

image