Онлайн магазин

Ela Lane

heading-image

Ela Lane е компания, предлагаща на своите клиенти висококачествено спално бельо, което се отличава с устойчивост и елегантност. Брандът предлага изключително разнообразен асортимент от продукти подходящи за релакс, удобство, спокойствие и комфорт!

Технологии

Shopify

Какво направихме

UX & UI Design

Shopify Theme Development

С отношение към детайлите

За Компанията


Ela Lane e бранд, вярващ в идеята, че най-високото качество идва от природата. Именно за това те се фокусират в безкомпромисната изработката на спално бельо, като се стараят да задоволят всички клиенткси потребности.

image
image for section
Изработка на онлайн магазин

Историята ни... накратко


Екипът на Ela Lane се свърза с нас, поради нуждата от изработка на иновативен онлайн магазин с елегантна визия. Улесненото потребителското изживяване и луксозният дизайн бяха основните изисквания на нашия клиент.

Ето защо ние създадохме нова тема специално за Ela Lane и техните клиенти. Разработен на Shopify, новият уебсайт представлява луксозните спални продукти на марката, както и разполага с всички функционалнсти, необходими за едно приятно и лесно потребителско изживяване.

Уеб дизайн и разработка


Една от основните ни цели в разработката на този Sopify магазин беше създаването на персонализиран UI и UX дизайн. Благодарение на него, клиентите на Ela Lane могат да се насладят на лесно, приятно и интуитивно потребителско пътуване. Модерният облик на онллайн магазина е израборен с пресонализирана Shopify тема и се отличава с елегантност, качество и бързина.

image
image for section

Адаптивен UX дизайн


Следвайки най-новите процеси и принципи на проектиране, ние създадохме адаптивен UX дизайн. Благодарение на него, онлайн магазинът на Ela Lane предлага отлично клиентско изживяване и е удобен за използване на всякакви мобилни устройства.

Адаптивен дизайн и визия