Решения за скатни и плоски покриви

BMI Bulgaria

heading-image

Уебсайтът на BMI България представя глобалния производител на висококачествени покривни системи BMI Group на българския пазар. Детайлна информация относно продуктите и различните видове решения може да бъде намерена в новата платформа, която освен лесна за използване от потребителите се отличава и с бързина и адаптивен уеб дизайн.

Технологии

WordPress

Какво направихме

Back-end development

UX & UI Design

Обучение за работа с новия сайт

Компанията

BMI България


BMI България е част от BMI Group, най-голямата група за покривни и хидроизолационни решения в Европа, със значително присъствие в Азия и Африка. Компанията обединяваме някои от най-големите и утвърдени имена в индустрията като Bramac, Braas, Monier и Icopal.
Екипът от професионалисти и експерти съдейства на клиента на всеки един етап от реализацията на един покрив, съобразявайки се с дизайна и проектирането, техническите характеристики на обекта и системата, която най-добре би паснала на всеки покрив. Ключова роля в осъществяването във връзката между клиента и компанията е на сайта, който съдържа цялата необходима информация за потребителите – както частни лица, так и архитекти и инженери.

image
image for section
Тотална трансформация

Предизвикателството


Най-голямото предизвикателство за екипа на Grind Web Studio в този проект беше да разработи уебсайт, ангажиращ потребителите, който следва стандартите на BMI Group и в същото време отговаря на нуждите на местния пазар. За целта, новата платформа трябваше да отговаря на определени изисквания свързани с изработката и дизайна на уебсайта.

Друга основна част от този проект беше и спецификата и обема на съдържанието. Необходимо беше екипът ни да изгради нов, напълно функционален уебсайт, който да представи техническата информация относно продуктите и услугите на Брамък по ясен и разбираем за потребителите начин.

Сайтът съдържа над 100 страници със структурирана информация. Предвид бързото развитие на компанията, създаване на нови продукти и предлагане на нови услуги, една от най-важните изисквания беше лесната и достъпна работа със сайта което да даде възможност на маркетинговия екип на компанията да променят и добавят съдържание, изображения, и продукти и в същото време да бъде запазена брандовата идентичност и структурата на сайта.

Изработка и дизайн

Решението: Изработка на модерен и ефективен уебсайт


Процесът включваше изработка на уебсайт, който отговаря на специфичните изисквания, свързани с визията на бранда в световен мащаб. Адаптивният дизайн допринася за приятното потребителско изживяване. Той играе и важна роля и при позиционирането на BMI Group на първата страница в Google.

При изработката на новия сайт, изградихме и гъвкава блокова система, която носи повече възможности и удобство при работа с нея. Новата платформа на BMI България се отличава с функционалност, предоставяща опцията да се добавя нова информация във формата на блокове с различен дизайн и функционалност. По този начин дори и сложната техническа информация с характеристиките на различните продуктите се представя нагледно и структурирано за потребителя.

image
image for section

Резултатите


Екипът на Grind Web Studio използва новите тенденции и добри практики в изработката и дизайна на новия сайт на BMI България. Резултатите говорят сами за себе си! Новата платформа е лесна за използване, както от потребителите, така и от екипа на BMI Bulgaria. Специалистите от Брамак могат самостоятелно да управляват цялата информация налична на уебсайта, да я променят, да добавят нови продукти, да представят нови технически подробности.
Със съдействие и обучения от наша страна клиентът стана изцяло самостоятелен в управлението на информацията на сайта.

Отзив в Clutch


Благодарение на съвместните ни усилия по дизайна, разработката, качване на информация и обучения, свързани с новата платформа на BMI Bulgaria получихме отзив от нашия клиент на международната онлайн платформа за доставчици на IT услуги Clutch.

image