Ново постижение: Селектиран проект в WooCommerce

Сподели в социалните мрежи

0%

Чували ли сте за WooCommerce? А знаете ли, че в селекцията проекти на сайта им, има показани само 173 онлайн магазина, създадени върху платформата? Също така общият брой магазини върху платформата е над 4 милиона. Да обобщим, споделянето на онлайн магазин в Селекция проекти на WooCommerce е постижение от световно ниво за всяка компания.

WooCommerce

С удоволствие искаме да споделим, че за първи път онлайн магазин от България бе споделен в Селекцията проекти на WooCommerce. Горди сме, че съвместната ни работа с Точици донесе такъв успех за нас, а и постави компанията сред успешни фирми от целия свят. Горди сме, че месеци усилия, визия и качество са възнаградени.

Онлайн магазинът на Точици, tochici.bg, е ценен проект, в който показахме как преобразяването на един остарял онлайн магазин, може да донесе успехи на компанията и удовлетворение на целия екип на Grind. Точици е лидер на пазара за бебешки и детски дрехи в страната. С над 25 години опит и 9 магазина в столицата, марката е синоним на качество и грижи към най-ценните, нашите деца.  Заедно с Точици, ние от Grind Web Studio подобрихме онлайн магазина им, по-голям от всеки физически магазин на марката – с всички продукти под един домейн. Взехме под внимание забързаните родители, които нямат време да обикалят от магазин в магазин, и специално за тях създадохме онлайн решение, което е лесно за използване и покупка.

Точици

Вярваме, че точно този мащаб на проекта и съчетаването на визията на марката, но и внимание към детайла, са впечатлили WooCommerce. WooCommerce, част от WordPress, е една от най-големите платформи за създаване на онлайн магазини в света. С нас 4 000 000 милиона създадени онлайн магазина, над 25% от всички онлайн магазини в света са създадени върху този плъгин за WordPress, най-голям процент спрямо всички останали платформи. Сред предимствата на платформата са лесната интеграция с WordPress, отворения код и безкрайните промени, които могат да се правят от потребителя.

Повече за процеса как създадохме онлайн магазина на Точици, може да прочетете в специално създаденото case study. Най-голямото предизвикателство за нас бе задържане на потребителското вниманието и цялостната ефективност на магазина, която липсваше в предишната му версия. Постигнатият резултат, новият онлайн магазин на Точици, е стилен, следващ най-новите UX тенденции и лесен за използване.

Отново благодарим на всички наши клиенти за доверието и вярваме, че ще постигаме все по-добри резултати в бъдеще. Заедно растем!