Фактите говорят, но историята продава!

Сподели в социалните мрежи

0%

„Не им казвай, покажи им!“. Под това мото вероятно ще протече 2015 за интернет пространството. Вълната от видеа, която ни заля в Facebook и Instagram, ни подсказа какво ни очаква през новата година. Видеото е идеалния вариант да грабнете вниманието на аудиторията. Дава възможност, потребителя да визуализира, всичко което имате да му кажете и да изпратите посланието си по-кратък и ясен път.

За повечето от вас, изработката на видео клип за Интернет пространството, с цел продажби, вероятно е ново начинание. Предприемете първите стъпки! Покажете, че това да сте в крак с новостите и това да продавате успешно е напълно съвместимо. Като за начало, на помощ идват видео редакторите. Намирането на подходящия за бизнеса видео редактор, понякога е предизвикателство. Има един тон опции, а вие се нуждаете от най-подходящата. Изработката на всяко рекламно видео, което създавате има различна цел. Така че, не забравяйте да подберете правилния за вашите нужди видео редактор.

Не е нужно голям бюджет или екип от специалисти, за да започнете да изработвате страхотни видеоклипове. Разгледайте този списък от видео редактори и започвайте да творите още сега.  

1. YouTube видео редактор

    Трябва само да качите вашето рекламно видео в YouTube, след което започнете да използвате този безплатен и лесен за употреба инструмент. Интегрирайте снимки и специални ефекти, добавете забавни преходи между кадрите. Онлайн видео редактора, дори осигурява звукови ефекти и музика, които можете да използвате. Кликнете тук, за да започнете.  

2. Magisto

    Magisto използва сложни алгоритми, за да направи видео редактирането лесно, като на магия. Този софтуер е толкова уникален с това, че използва “emotion sense technology”, която ви дава възможност да създавате видео клипове, които са персонализирани по такъв начин, че да предизвикат такъв емоционален отговор, който търсите. Този „изкуствен интелект“ също предоставя задълбочен анализ на визуалните и аудио компоненти, което ви позволява да разкажете историята си чрез видео по най-добрия начин. Изживейте приключението наречено Magisto тук.  

3. Rapt Media Editor

    Този видео помощник, е специализиран в създаването на интерактивни видеоклипове, които могат да бъдат показани в множество устройства. Чудесен вариант, ако искате да увеличите аудиторията си и да я обвържете с вашия продукт или услуга. Тук ви е подсигурено безплатно само 2GB съхранение на видео, което значи около 50 видеа на месец. Ако искате да направите повече, има вариант за техните златни, сребърни и бронзови месечни планове. Кликнете тук, за да научите повече.  

4. GoAnimate

  Софтуерът за видео GoAnimate, ни кара да се чувстваме отново като малко дете, защото ни дава възможност да изработите видеоклип с анимационни герои. Предлага голямо разнообразие при създаването на анимирано видео с бизнес насоченост. Осигурява безплатен пробен период, а за да научите повече кликнете тук.  

5. Animoto

    Тази онлайн платформа, позволява на потребителите си да обръщат видеото и снимките в пълни онлайн видео клипове. Лесен за използване, позволяващ да споделяте в множество устройства. Най-характерната особеност е неговата огромна музикална колекция, която съдържа предварително лицензирани песни, готови да използвате във вашето видео. Също така проследява мнения и кликванията на видео клипа ви, което ви дава представа за неговото въздействие върху клиентите ви. Можете да започнете от тук.  

6. WeVideo

    WeVideo, както го наричаме при нас в Grind Web Studio, е създаден за „отборна игра“. В буквалния смисъл, тъй като е лесен за сътрудничество с колеги при редактиране на онлайн видео. Можете да споделяте видеоклиповете си с членовете на ваши екип и да редактирате всеки от тях на множество устройства. Този софтуер дори позволява на външни потребители да дават коментари по време на онлайн процеса по редактиране на видеото. Ето тук се съдържа отговора на това.  

7. Weavly

      Weavly е инструмент за редактиране на видео само за GIF файлове. Позволява да интегрирате музика от SoundCloud. Можете също така да наслагвате текст и заглавия, предръщай ги в така наречените „weaves”. За да видите някои примери и да добиете представа, можете да посетите сайта тук .

Прочетете 2-ра част на статията тук

 От Grind Web Studio, ви пожелаваме приятно приключение в света на видеото!