С помощ на технологиите достигаме нови върхове на Вашия бизнес.

Започването на софтуерен проект изглежда плашещо, затова компаниите често използват стари и неработещи уеб платформи с години, рискувайки пропуснати възможности и конкурентни недостатъци.
С над 10 години опит в дигиталния бизнес, в Grind имаме точен план как да създаваме успешни онлайн продукти и да избягваме повечето пречки, които могат да повлияят негативно на Вашия бизнес.

Front-end

Нашият творчески екип и уеб разработчици работят заедно, за да адаптират Вашата визуална идентичност по най-добрият начин в едно уеб решение. Гарантираме, че клиентите Ви ще получат същото страхотно преживяване, независимо от устройството или браузъра.

Back-end

Специализирани сме в разработването на проекти с PHP и предлагаме различни back-end решения в зависимост от мащаба и нуждите на Вашата компания. Независимо дали искате да представите един продукт или имате каталог с хиляди продукти, ние можем да изградим надеждна платформа, с която да развиете Вашия бизнес.

Персонализирано управление на съдържанието

Разработваме персонализирани системи за управление на съдържанието за клиенти, чиито нужди не са задоволени от съществуващите платформи. Нашите индивидуални решения са идеални за клиенти с IT архитектура, която изисква по-голяма сигурност или има по-специфични нужди като мултинационална, мултиезикова или мултипотребителска функционалност.

Екип под ваш контрол

Ако Вашият проект има нужда от допълнителни членове в екипа, ние можем да Ви предоставим квалифицирани front-end и back-end програмисти, както и дизайнери. Бъдете сигурни, че нашите професионалисти ще се интегрират в екипа Ви, тъй като работим със съвременни технологии и методи за управление.

Бизнес интеграции

Уеб сайтът Ви не е самостоятелна единица във Вашия бизнес. За да сте сигурни, че е в перфектна връзка с Вашите търговски операции, ние предоставяме интеграции и помощ при работа с други системи като ERP, CRM, куриер за доставка и т.н.

SEO оптимизация

След като приключим с front-end разработката на Вашия сайт, правим вътрешна SEO оптимизация, за да подобрим максимално видимостта в търсачките и да гарантираме бърза скорост на зареждане на страниците.

Маркетинг инструменти

В Grind се стремим да извлечете максимума от Вашия онлайн магазин или продуктов уеб сайт. Интегрираме най-добрите инструменти, отговарящи на Вашите маркетингови изисквания, за да Ви помогнем да превърнете посетителите в клиенти и да съберете данни от трафика към Вашия уеб сайт.

Поддръжка

Качеството на поддръжка е най-важният фактор при избора на партньор за Вашия онлайн бизнес. Ние предлагаме надежден екип, който ще Ви предостави ефективно и навременно обслужване в дългосрочен план.

Изпълнени проекти