С помощ на технологиите достигаме нови върхове на Вашия бизнес.

Започването на софтуерен проект изглежда плашещо, затова компаниите често използват стари и неработещи уеб платформи с години, рискувайки пропуснати възможности и конкурентни недостатъци.
С над 10 години опит в дигиталния бизнес, в Grind имаме точен план как да създаваме успешни онлайн продукти и да избягваме повечето пречки, които могат да повлияят негативно на Вашия бизнес.

box-icon

Front-end

Нашият творчески екип и уеб разработчици работят заедно, за да адаптират Вашата визуална идентичност по най-добрият начин в едно уеб решение. Гарантираме, че клиентите Ви ще получат същото страхотно преживяване, независимо от устройството или браузъра.

box-icon

Back-end

Специализирани сме в разработването на проекти с PHP и предлагаме различни back-end решения в зависимост от мащаба и нуждите на Вашата компания. Независимо дали искате да представите един продукт или имате каталог с хиляди продукти, ние можем да изградим надеждна платформа, с която да развиете Вашия бизнес.

box-icon

Персонализирано управление на съдържанието

Разработваме персонализирани системи за управление на съдържанието за клиенти, чиито нужди не са задоволени от съществуващите платформи. Нашите индивидуални решения са идеални за клиенти с IT архитектура, която изисква по-голяма сигурност или има по-специфични нужди като мултинационална, мултиезикова или мултипотребителска функционалност.

box-icon

Екип под ваш контрол

Ако Вашият проект има нужда от допълнителни членове в екипа, ние можем да Ви предоставим квалифицирани front-end и back-end програмисти, както и дизайнери. Бъдете сигурни, че нашите професионалисти ще се интегрират в екипа Ви, тъй като работим със съвременни технологии и методи за управление.

box-icon

Бизнес интеграции

Уеб сайтът Ви не е самостоятелна единица във Вашия бизнес. За да сте сигурни, че е в перфектна връзка с Вашите търговски операции, ние предоставяме интеграции и помощ при работа с други системи като ERP, CRM, куриер за доставка и т.н.

box-icon

SEO оптимизация

След като приключим с front-end разработката на Вашия сайт, правим вътрешна SEO оптимизация, за да подобрим максимално видимостта в търсачките и да гарантираме бърза скорост на зареждане на страниците.

box-icon

Маркетинг инструменти

В Grind се стремим да извлечете максимума от Вашия онлайн магазин или продуктов уеб сайт. Интегрираме най-добрите инструменти, отговарящи на Вашите маркетингови изисквания, за да Ви помогнем да превърнете посетителите в клиенти и да съберете данни от трафика към Вашия уеб сайт.

box-icon

Поддръжка

Качеството на поддръжка е най-важният фактор при избора на партньор за Вашия онлайн бизнес. Ние предлагаме надежден екип, който ще Ви предостави ефективно и навременно обслужване в дългосрочен план.