WooCommerce: Най-подходящата Платформа за Вашия електронен магазин

Сподели в социалните мрежи

0%

 Woocommerce Magazin

Онлайн присъствието е от решаващо значение за всеки бизнес, който иска да процъфтява в наши дни. Електронната търговия позволява да се предлагат продукти и услуги на клиенти в различни градове, държави и дори континенти. Коя обаче е най-добрата платформа, която да използвате за Вашия онлайн магазин? 

Въпреки че изглежда, че всички сайтове за електронна търговия предоставят подобни услуги, това не е така. Конверсията на клиентите зависи от различни аспекти. Понякога нещо толкова малко като допълнителен формуляр на Вашия сайт или липсата на една функция може да окаже влиание на продажбите.

Ако искате да привличате, ангажирате и задържате клиентите си, преминаването към WooCommerce несъмнено е най-добрият Ви залог. Ето няколко причини, поради които трябва да изберете платформата WooCommerce.

WooCommerce е модулен

Всеки електронен магазин е различен и отговаря на нуждите на различните целеви пазари. Платформата WooCommerce е изградена върху WordPress, най-използваната система за управление на съдържанието (CMS) в световен мащаб, и има няколко предимства на това да имате персонализиран сайт за електронна търговия на WordPress. WooCommerce е силно приспособим и позволява персонализизация на функциите на дисплея, за да отговарят на нуждите на потребителите. В WooCommerce също има възможност за изграждане на разширения и добавяне на плъгини, така че да се включи допълнителна функционалност и да се гарантира, че бъдещите купувачи няма да останат недоволни от цялостното си потребителско преживяване, докато използват магазина.

WooCommerce е невероятно гъвкав

Наистина няма ограничения за това, което можете да продавате на тази платформа. Независимо от естеството на Вашия продукт, магазинът на WooCommerce е проектиран да пасне идеално към вашия бизнес. 

WooCommerce расте с Вашия бизнес

Има много причини, поради които трябва да се стремите бизнесът Ви с електронна търговия да стане международен. Въпреки това, тъй като продажбите Ви продължават да се увеличават, ще Ви е необходим уебсайт, който може да бъде в крак с нарастващото търсене от клиенти, много от които ще бъдат на много различни места. Така че въпросът е „Мислите ли, че Вашият уебсайт може да се справи с това?“ Наличието на уебсайт на WooCommerce Ви освобождава от всички тези притеснения относно управлението на множеството клиентски заявки, докато се разраствате.

С WooCommerce можете да поддържате обслужване от най-високо ниво за увеличаващата се клиентска база. Много глобални бизнеса за електронна търговия като Tonal са изградени с помощта на WooСommerce. Популярният шведски магазин за стоки за сън NapLab също направи преход от Shopify към WooCommerce, за да се справи с изискванията на нарастващата глобална аудитория.

WooCommerce е достатъчно функционален, за да се справи с изискванията на бизнеса в световен мащаб. Можете лесно да направите прехода от продажба на няколко единици продукт към хиляди, без да се налага да провеждате ненужни срещи или да се притеснявате за изграждането на нов уебсайт.

WooCommerce пази данните

Един от най-критичните аспекти за изграждането на устойчив бизнес са данните. Достъпът до информацията на клиентите Ви е от съществено значение за Вашите рекламни кампании и разбирането на продуктите, върху които да се съсредоточите или да премахнете. Проучванията и статистиките са страхотни, но проследяването на това кой какво купува на Вашия сайт предоставя по-надежден източник на информация. WooCommerce Ви предоставя точни данни за вашите клиенти и техните модели на пазаруване, за да може да оптимизирате вашите рекламни кампании и да продавате повече. Той също така Ви помага да трансформирате данните си за клиентите в полезна информация и да привлечете правилната аудитория.

Огромна общност на разработчиците

За разлика от много други магазини за електронна търговия, WooCommerce е платформа с много висок рейтинг. Като такъв, няма недостиг на разработчици, които да Ви помогнат да изградите своя уебсайт. Тази голяма общност на разработчиците е от съществено значение, защото Ви улеснява да получите помощ за идентифициране на решения на проблеми или извършване на промени, когато е необходимо. Ние от Grind работим с множесто бизнеси, за да им помогнем да изградят онлайн магазини от световна класа с WooCommerce, и ще се радваме да Ви помогнем да изведете бизнеса си на следващото ниво, като създадете свой собствен уебсайт на WooCommerce.

WooCommerce няма такси, когато става въпрос за транзакции

В електронната търговия повечето платформи събират такси за транзакция. Например, ако използвате платформата Shopify, в зависимост от Вашия абонаментен план, ще трябва да заплащате определена сума за всяка транзакция, за всяка покупка на клиент от вашия магазин (понякога над 2,5%). С WooCommerce не е нужно да се притеснявате за такива допълнителни разходи. Можете просто да се съсредоточите върху изграждането на Вашия бизнес и увеличаването на печалбите си.

Можете да настроите своя WooCommerce магазин безплатно. Да, правилно чухте – безплатно. Вашият бизнес може да започне с WooCommerce веднага, дори и да нямате толкова много капитал. При условие че имате инсталиран WordPress, можете да настроите своя онлайн магазин без никакви разходи. Можете да се насладите на всяка една функционалност – интегриране на плащане, управление на инвентара и други – без да се налага да плащате нито една стотинка!

Заключение

Ангажирането на клиенти и предоставянето на надеждни услуги за електронна търговия са от съществено значение за всяка бизнес стратегия. Притежаването на магазин в WooCommerce Ви дава ниво на контрол и видимост, несравнимо с другите платформи. От стартирането си през 2017 г. WooCommerce се откроява като предпочитан избор за бизнеси, които искат да увеличат максимално възможностите, предоставени от тази дигитална ера. Ако търсите най-добрия начин да се позиционирате на онлайн пазара и да стимулирате и задържате трафик към Вашите продукти и услуги, ние можем да ви помогнем да направите крачка в правилната посока, като изградим вашият уебсайт на WooCommerce!