Dont worry, Be APPy. Мобилни приложения, които ще направят живота ти по-лесен.

Сподели в социалните мрежи

0%

Признаваме си… пристрастени сме към правенето и използването на мобилни приложения. Те толкова завладяват нашето ежедневие, така че какъв по-хубав вариант от това, да ги направим наш “съюзник“ в организирането на личния и професионалния ни живот.

Бонус точки от нас (а сигурни сме и от вас) получават приложенията, които се „борят“ да ни направят все по-продуктивни и да усетим от спестеното време и добрите крайни резултати.

Да не губим повече време, защото сигурни сме всеки който е отделил от своето собствено за тази статия, знае колко е важно то за него и да започваме по същество.

Събрахме 10 от едни от най-добрите мобилни приложения за продуктивност и решихме да ги споделим с вас. Сред тях си намериха достойно място и такива, които ще ви мотивират и с помощта на което, имате възможност да записвате и следите вашите лични постижения.

 

Any.do (Android, iOS тук)

Any.do е отлично, мултифункционално мобилно приложение за създаване на списъци със задачи, напомняния, събития и други бележки, с които можете за запомните вашите всекидневни или професионални неща. Както и да споделите всяка една с друг човек.

Според вида на задачата, можете да я прибавите в съответната категория за нея. Опцията да добавите вид файл, бележки към нея или директно да зададете своята аларма, след което да маркирате задачата като изпълнена.

Мобилни приложения

 

 

Asana (Android, iOS тук)

Това е нашия фаворит в организационната, екипна работа и при нас, влиза в пълна сила и действие. Дори вече сме писали за нея. Е, ние я ползваме като desktop програма, но мобилното й приложение е също толкова практично и функционално.

Програмата или приложението, има за цел да избегне непрестанното следене за мейли от колеги от екипа, задавате задачи, коментари, молби. По този начин, лесно можете да видите на едно място какво вече е направено, да споделите идеи по проекта и да общувате ефективно с целия екип.

 

Мобилни приложения
Freedom

Смартфоните могат да бъдат страхотни инструменти за продуктивност, но и източници на невероятен брой отвличащи вниманието неща.

Чрез приложението можете да блокирате за определен период от време определени сайтове, мейли, онлайн информация, която по-принцип има дразнещия „навик“ да отвлича внимание ви, точно когато се опитвате да се съсредоточите върху вашата работа.

Потребителите могат да получат достъп до предварително създадени blocklist-ове, да създават свои такива.

 

 

 

FiftyThree (iPad) 

Когато ви „дойде музата“, първото нещо, за което се сещате е да хванете молива и хартията, нали? Е, да кажем, че вече имаме телефон или таблет под ръка по всяко едно време.

Също толкова полезен, колкото е красив, Paper by Fifty Three е чудесен вариант да си „изложите“ мислите и идеите, където и в каквато и обстановка да се създадат у вас. Създавайте чек листове, информация със снимки, скици, диаграми с бързина и лекота – приложение, което е като стена за лепящи бележки за всичко, което ви вдъхновява.
Можете да се сдобиете и със специален молив, който да ви помага в рисуването.

Мобилни приложения

 

Ето и видео, как работи приложението и специалния молив в комбинация заедно:

 

 

В страницата на Fiftythree във Vimeo тук , можете да изгледате различни видеа, чрез които да прецените, как е най-полезно за вас да ползвате приложението и молива.

 

Coach.me

Coach.me е едно от любимите ни приложения, защото включва в себе си много и различни възможности. Освен, че както се подразбира от името, което са му дали създателите му, ни учи на разнообразни дейности, но и мотивира с възможността да „следите“ поставените лични задачи, напредъка и постигането им на различни хора по света. С тази идея, може да следвате ваши приятели, които също използват приложението.

Чрез специална търсачка, бихте могли да потърсите различни курсове – от диети и фитнес, здравословен начин на живот до курсове за продуктивност и финанси. В зависимост какво сте избрали, се показват и тренери от различни краища на света. Бихте могли да ги последвате, да изгледате техни видео уроци или да прочетете статии, свързани с тях.

Поставяйте си цели, напомняния за тях, следете други хора като вас и се забавлявайте докато го правите. 🙂

 

 

Bliss 

Ако се стремите да постигнете по-щастлив и по-успешен живот, Bliss обещава да ви помогне в това изпитание, чрез истински психологически упражнения за изграждане на положителна енергия.

Целта е, оптимизма да се тренира като мускул, за да се засили, приложението дава всички необходими инструменти за постигането на тази цел.

 

 

Headspace

Отделете по десен минути всеки ден, вие избирате най-подходящото време за това, за да обърнете внимание на себе си и това приложение. Страхотно е, интересно и забавно!

Учи ви как да медитирате, чрез изграждане на тези умения с времето, последователно. Самостоятелните опити, с помощта на Headspace, прилагате нещо като „фитнес за ума и съзнанието“.

Приложението е специално подкрепено от науката, заради продължителното лечение на стрес, тревожност, липса на концентрация и други.

 

Мобилни приложения

 

 

StickK

Отново приложение, направено така че да постигате вашите поставени и записани цели в особено интересен начин. Дори може да си направите ваш си въображаем „договор“, чрез който дори да откажете цигарите, да намалите теглото си, да се храните здравословно, да научите нещо ново, да бъдете продуктивни и да изпълнявате поставените си задачи.

StickK няма да ви остави на мира и ще ви стимулира до край, показва вашия напредък и ви дава дневни репорти. Бъдете на щтрек!

 

Мобилни приложения

 

Basecamp

Basecamp има дълга история, като мощен инструмент за управление на проекти, работа с група от хора и екипи. Новата версия Basecamp 3 е подобрена версия на предшествениците си.

Светкавични съобщения, както и бърз обмен с приложената група Campfire, позната като Pings, съхранение на документи и файлове, централизирани графици, списъци със задачи.

Новите инструменти включват Clienside режим за по-бързо получаване на обратна връзка от клиенти, като същевременно се поддържа вътрешна група отделно, както и график система за уведомления, така че те да не се получават извън работно време или през уикенда.

Не е безплатно, струва 29$ за екип, отнема време за настройка, но пък е сред най-мощните, професионални инструменти за работа.

 

Мобилни приложения

 

The Fabulous

Създаването на редица от важни навици, някак звучи достижимо, но пък леко натоварващо. Когато става въпрос обаче за рутинни, съвсем обикновени навици, положението изглежда „по-розово“… особено, ако до вас, в телефона ви има едно страхотно и полезно приложение.

То има за цел да превърнете сутрините в едно страхотно утро, а след това да добави други ритуали, които да станат част от вашия здравословен начин на живот. Потребителите получават съвети за това, както и треньор, с което да вървят още по-напред.
Е, вече разбрахте, че не е толкова трудно да „инсталирате“ хубавите навици в живота си, да преборите рутината, както и да бъдете продуктивни и по-полезни в живота си. Новите технологии идват на помощ, а вие не се колебайте, ами действайте 🙂

 

Мобилни приложения

Мобилни приложения

 

Enjoy! 🙂

Грайнд Уеб Студио