6 Мобилни приложения за успех в кариерата

Сподели в социалните мрежи

0%

Ако някога  сте чувствате уморени, стресирани или просто некомфортно на работното място, това се отразява не добре и на вашата работа. Един от най-добрите начини е, да се самонаблюдавате и да се грижите за себе си и вашето физическо и психическо състояние, а от там финансовото също ще се подобри.

Дигиталния свят също се намесва и може да ни предложи интересни начини за самоусъвършенстване. Готови сме да се доверим на един от експертите в тази област, които доказват,  че при комбинация от здрав дух, здраво тяло и финансов напредък, потенциала за развитието на човек в кариерата му е безграничен. Ето и какво сме приготвили за вас:

 

Bloom: твоите позитивни мисли, напомнят за себе си

Едно от нещата, които трябва да съхраним в себе си е самочувствието. Ние можем да станем такива, каквито повярваме че можем.  Да създадете собствен бизнес, да ръководите, да направите така че да промените света… да, дори това! Всичко това изисква много труд и… безмилостна вяра, разбира се. Когато последвате нещо, което е толкова смело и изисква много рискове, просто трябва да повярвате, че вашата мечта е достижима. В Bloom приложението, намирате най-стимулиращите за вас мантри, поставяте ги в определен ред и ги настройвате да се появяват на телефона ви. Така, това което ви вдъхновява, постоянно ще напомня за себе си чрез телефона ви. Силата на ума е невероятна!Bloom, itunes.com

6 мобилни приложения - Bloom

 

Yoga Glo: състоянието на тялото и духа, вървят заедно

След такъв тип тренировка, вашата енергия е напълно преобразена. Важно е да имате такива паузи през деня. Вдъхновението, нужно за работата ви,  не всеки път може  да ви връхлети, когато си вършите всекидневните задължения на работното място. Понякога просто трябва да го провокирате. Yoga Glo разполага с почти всички медитации, чрез които можете да получите 15-те минути йога на ден. Раздвижете се.

6 мобилни приложения - YogaGlo

 

LearnVest: направете си сметката

LearnVest прави проследяването на бюджета и контрола над  финансите невероятно просто и удобно, особено ако това се случва директно чрез телефона ви. Това е толкова полезно, тъй като често забравяме къде и как понякога прахосваме парите си. Приложението идва в удобния момент за това!

6 мобилни приложения - LearnVest

 

iTalk: когато вдъхновението дойде, не го пропускайте!

Понякога най-добрите идеи идват когато сте в колата или в леглото. В такива моменти натиснете „record”-ера на това приложение и запишете всичко, което е в главата ви в този момент. Жалко е да пропуснете чудесните идеи, които извират от вашето съзнание, нали?

6 мобилни приложения - iTalk

 

HeadSpace: изчисти съзнанието си

Медитацията е един доста добър и все по-популярен метод , както за концентрация, така и за да успокоим тялото и съзнанието си. Грабнете своите 10 минути преди сън и приложете това. Оставете хилядите неща, които са се случили през деня и се подгответе да се потопите в света на сънищата. След като вече сме записали мислите и новите идеи, съхранили сме хубавите неща и сме изхвърлили от съзнанието лошите, е време да направим място за новите идеи.  След това можете да започнете следващия ден освежени. HeadSpace, itunes.com

6 мобилни приложения - Headspace

 

Evernote – организирай живота си

Сега можете да организирате дните, месеците, моментите от живота ви по толкова забавен начин. Как ли? Просто си създайте тетрадки в Evernote! Тетрадка за щастие, тетрадка за креативни идеи, работа, забавните моменти, за любими предмети, за диети, рецепти или пък за любов. Това е един чудесен начин да организирате вашия личен и професионален живот. Запазете и контактите си там. Някой ден можете да забравите дори кой сте, знаете ли човек?! Шегува ме се, но живота става все по-забързан и това не е шега.

6 мобилни приложения - Evernote