12 Най-добри iPhone приложения за 2014

Сподели в социалните мрежи

0%

Като погледнем сравнително скоро назад и видим, IOS 8 iPhone 6, 2014 e може би една от най-добрите години за iPhone потребителите.

Да си признаем, не е имало недостиг на убийствени iPhone app тази година. Творческият успех за Apple продължава с пълна сила нагоре и ни подготвя за още изживявания и през 2015.

Но преди да се порадваме на новите мобилни приложения, нека да си припомним старите вече отличници за 2014 според света/американските потребители… Ако сте пропуснали да ги изтеглите, сега е моментът… телефонът е пред вас.

Вижте също: 22 мобилни приложения, които ще ви направят по-продуктивни

 

1. Acorns

 

Ние всички знаем, че това да инвестираш правилно е от решаващо значение за дългосрочния финансов успех на компанията.

Вие избирате колко да инвестирате, колко агресивни в инвестицийте да бъдете, Acorns ще се погрижи за всичко останало.
Мобилното приложение е безплатно, но ще си струва $1 еднократно, за да стартирате.

 

 

2. Humin

 

Humin реорганизира вашите контакти на базата на взаимоотношенията ви, като например „работи в Grind Web Studio” „запознанство на Sillicon Drinkabout”. Приложението също се учи и помни предишното ви поведение спрямо контактите ви, така че колкото повече го използвате, толкова по-полезно ще е за вас.

 

3. Hyperlapse

 

Facebook ни даде убийствени нови приложения свързани с видео за тази година, но Hyperlapse на Instagram ни го предостави накуп. Приложението осигурява наистина лесен начин да създадете зашеметяващо time-lapse videos и лесно да го споделит обратно към Instagram или Facebook. Приложението дори работи с предната камера на iPhone, така че можете да си създадете свое собствено time-lapse selfie.

 

4. Jelly 

 

Най-новото начинание на съоснователя на Twitter Биз Стоун, Jelly, е посветен на факта, че има някои въпроси, чийто отговор не е лесно да получиш с едно бързо търсене в Google. Задайте въпрос с помощта на текст, снимка или местоположение и твои приятели, или техни приятели ще ти дадът най-добрия съвет, спрямо техния опит и професия.

 

5. Kim Kardashian:Hollywood Една от най-популярните (и най-печеливши) мобилни игри на годината, според Hollywood-ските iPhone потребители. Ким Кардашиян те впуска в забързания и бляскав живот на Холивуд. Създайте герой и си поправете път до върха, срещнете се с правилните хора и бъдете на най-точните партита. Всичко това, разбира се, със съветите на Ким К.

 

6. LinkedIn Job Search

 

Не е тайна, че LinkedIn е страхотно място за намиране на нова работа. Мобилното приложение LinkedIn Job Search улеснява още повече потребителите и решава, че само едно приложение само по себе си може да е посветено на обяви за работа в мрежата. Потребителите могат да разглеждат отворени позиции, да кандидатстват за нови или да изберат персонализирани опции за вида работа, която желаят да получат.

 

7. Nuzzel

 

Няма недостиг на мобилни приложения с новини, но понякога искате да намерите историите на новите, които вашите приятели или познати са прочели. Създаден от създателя на Friendster, Джонатан Абрамс, е направил така че вашите приятели да споделят тяхните новини, а вие да имате възможност да прочетете, това което сте пропуснали през изминалата седмица. Това не е мобилно приложение, свързан ос най-актуалните новини, но пък е един начин да намерите нови статии, свързани с вас.

 

8. Overcast: Podcast Player

 

Удобен и елегантен начин да управлявате вашите аудиофайлове – това е Overcast. Справя се отлично с абонамента и свалянето на файлове. Изравнява сам звука, така че няма да ви се наложи да регулирате силата на звука.

 

9. Secret 

 

Стартирал в началото на 2014, Secret много бързо плени потребителите, разкривайки колко много дълбоки тайни имат приятелите ни. Потребителите пускат техните тайни, но както подразбирате – всички мнения са анонимни. Потребителите могат да видят дали не идва от някой наблизо или някой който наистина познават. Потребителите на мобилното приложение, имат също възможност да четат и пишат коментари, което доста често си поправя път към реалния живот.

 

10. Swype

 

С пристигането на iOS 8, iPhone потребителите най-накрая могат да сменят и персонализират своята клавиатура, а Swype е най-доброто решение. Зарежда вашите текстови способностти, като дава възможност за бързо писане. Бързо прекарайте пръсти през буквите и предсказуемата клавиатура попълва останалата част за минимално време.

 

 

11. Threes

 

Threes е доказателство, че понякога най-простите игри са могат да бъдат на-добрите. Това мобилно приложение няма само красив дизайн, но е и невероятно пристрастяващо. Играчите постигат високи резултати , като комбинират числата и  ги удвояват. Звучи просто (и е), но с приближаването на най-високите резултати, получавате все по-голямо предизвикателство.

 

 

12. Two Dots

 

 

Забравете Flappy Bird, Two Dots може да се превърне моментално в най-пристрастяващата игра за всички времена. Мобилното приложение взаимства от предшественика си Dots, но добавя нови нива и предизвикателства. Много бързо ще научите всичко за квадратите, като се опитвате да свързвате в определеното поле серия от точки, като така преминавате всяко следващо ниво.

 

Източник: mashable.com