Grind Web Studio е официален партньор на WooCommerce

Сподели в социалните мрежи

0%

Програмата WooExpert предсатвлява група от най-добрите в световен мащаб агенции, които работят с WooCommerce. Преди да бъде избрана, всяка една компания, подлежи на щателна проверка, за да се гарантира, че се поддържа най-високият стандарт на работа. WooCommerce experts

Щастливи сме да споделим, че тази година Grind Web Studio се присъедини към тази елитна група от експерти. След месец, изпълен със срещи, дискусии и подготовка по кандидатстването ни, най-накрая можем да обявим, че вече сме част от семейството на WooCommerce!
Grind Web Studio се отличава от всички други агенции на пазара с платинен сертификат за работа. Този сертификат е възможно най-високият приз, който можеше да спечелим с членството си в програмата WooExperts. За момента на територията на Република България, ние сме единствената компания отличена и призната официално от WooCommerce.

Цялостните решения, които нашият талантлив и мотивиран екип разработва са на световно ниво. С 10-годишен опит в работата  ни с международни брандове и успешни стартъпи, ние знаем какво е нужно, за да сте успешни на дигиталния пазар. Супер сила ни се крие в разработването на уеб продукти, които решават предизвикателствата.

Свържете се с нас! Нека да обсъдим как да подобрим вашия бизнес!
WooExperts

Защо WooCommerce?

WooCommerce е най-популярната платформа за електронна търговия в света. Благодарение на множеството предимства, с които платформата разполага, вие може да развивате своя бизнес без да се притеснявате в успеваемостта на уебсайта си.

WooBenefits

Персонализиране

Използвайки WooCommerce, можете да разширите функционалността на вашия магазин по всяко време. За целта могат да се използват както разширенията на WooCommerce, така и специално изградени и проектирани за вашите нужди решения.

Гъвкавост

Независимо от естеството на вашия продукт, магазинът на WooCommerce е проектиран да пасва идеално на специфичните нужди на вашия бизнес. В онлай магазина си може да поберете хиляди продукти, предоставящи интерес и голяма стойност за потребителите.

Продавайте всеки продукт онлайн!

Безпроблемното изживяване при продажба е ключов фактор за увеличаване на печалбите ви. Притежаването на магазин в WooCommerce ви дава ниво на контрол и видимост, несравнимо с повечето други платформи. Разширените и вградени функции и плъгини ви позволяват да се свързвате по-добре с вашата аудитория и да увеличавате броя на завръщащите се клиенти, какео и процента на печалбата.

Собственост и сигурност

WooCommerce ви предоставя данни за вашите клиенти, както и модели на поведение на потребителите. Платформата също така помага да трансформирате вашите клиентски данни в полезни идеи. С WooCommerce имате пълна собственост и контрол върху това къде се хостват вашите данни.

Разгледайте нашия блог и научете повече за предимствата на WooComerce. Защо трябва да изберете най-популярната платформа за електронна търговия? Научете как да създадете примамлив и интерактивен онлайн магазин!
Свъжете се с нас днес!