Телекомуникации

Telelink Business Services

heading-image

Преди няколко месеца Telelink Business Services представи новата си визия за бизнеса си. Следващата стъпка беше изграждането на уебсайта на компанията, ние започнахме да разработваме чисто новото дигитално изживяване на Telelink Business Services. Новият уебсайт запознава потребителя с изцяло визия на компанията, лесен за използване , както за потребителите, така и за инвеститорите – най-важният аспект на проекта – запознаване с IPO.
Telelink Business Services е най-голямата компания, която е част от  Telelink Group. Като лидер в мрежовите решения, те наскоро започнаха процес на разделяне на всички компании, част от групата, като независими. Новият уебсайт на Telelink Business Services е част от този преход и обявява новата дигитална идентичност на компанията.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Основното предизвикателство, пред което сме изправени, беше как да представим IPO на потенциални инвеститори възможно най-ясно. Следвайки стратегията за идентичност на марката и възможностите за IPO инвестиране на Telelink Business Services, разработването на уебсайта отне огромни усилия.
След като разбрахме какво иска клиентът, ние се заехме да създадем уебсайт, който едновременно съдържа цялата необходима информация, но е и лесен за използване. Проектирането на уеб решение, което определя визията и мисията на компанията беше предизвикателство, което завършихме с успех.

Как го направихме?


Разбирайки аудиторията и следвайки визията на Telelink, ние създадохме максимално приятно потребителско изживяване. За разлика от други технологични компании, Telelink Business Services имат мрежови продукти толкова сложни, че се нуждаехме от напълно нов подход. Избягвахме всички технически термини и неразбираеми изрази. Определянето на правилния език и визуална структура, намали работата ни и успя да ангажира аудиторията с всички продукти на марката.

Секциията за инвеститори


Човешкият елемент отвъд числата.
Както Telelink Business Services обяви IPO, нашата задача не беше лесна. Страницата за инвеститори се фокусира най-вече върху числата, но успяхме да добавим и човешки елемент и опростихме съдържанието. За заинтересованите инвеститори въведохме, доколкото е възможно, информацията в секцията „Инвеститори“ на уебсайта. Това беше възможност за нас да покажем как сложни въпроси могат да бъдат обяснени с лекота.

Секцията Какво правим


Решаваме сложни въпроси чрез технологии.
Ние създадохме визуално уеб решение, което отразява съвсем новата идентичност на Telelink Business Services. Следвайки мотото им „Simplify the complex“, новата им дигитална идентичност подчертава бизнеса и показва страхотните му продукти и услуги.

Респонсив дизайн


Устройството няма значение.

Уебсайтът на Telelink Business Services е изграден с напълно респонсив дизайн. Без значение дали работите на лаптоп или смартфон, сайтът ще изглежда страхотно.