Телекомуникации

Telelink Business Services

heading-image

Telelink Business Services е най-голямата компания, която е част от Telelink Group.

Новата уеб платформа представя бизнес визията и дигиталната идентичност на компанията. Тя е лесена за използване, както за потребителите, така и за инвеститорите – най-важният аспект на проекта – запознаване с IPO.

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Дизайн

Предизвикателството


Основното предизвикателство, пред което се изправихме, беше свързано с това как да представим IPO на потенциалните инвеститори. Вложихме много време и усилия за разработването на уебсайта, като прецизно следвахме стратегията за идентичност на марката и възможностите за IPO инвестиране. Проектирането на уеб решение, което определя визията и мисията на компанията беше предизвикателство, което завършихме с успех.

Как го направихме?


Разбирайки аудиторията и следвайки визията на Telelink, ние създадохме максимално приятно потребителско изживяване. За разлика от други технологични компании, Telelink Business Services имат мрежови продукти толкова сложни, че се нуждаехме от напълно нов подход.

Секциията за инвеститори


Човешкият елемент отвъд числата.
Както Telelink Business Services обяви IPO, нашата задача не беше лесна. Страницата за инвеститори се фокусира най-вече върху числата, но успяхме да добавим и човешки елемент и да опростим съдържанието. За заинтересованите инвеститори въведохме, информацията в секцията „Инвеститори“ на уебсайта. Това беше възможност за нас да покажем как сложни въпроси могат да бъдат обяснени с лекота.

Секцията Какво правим


Решаваме сложни въпроси чрез технологии.
Ние създадохме визуално уеб решение, което отразява съвсем новата идентичност на Telelink Business Services. Следвайки мотото им „Simplify the complex“, новата им дигитална идентичност подчертава бизнеса и показва страхотните му продукти и услуги.

Респонсив дизайн


Устройството няма значение.

Уебсайтът на Telelink Business Services е изграден с напълно респонсив дизайн. Без значение дали работите на лаптоп или смартфон, сайтът ще изглежда страхотно.