Онлайн търговия

Srt-Fairs

heading-image

SRT помага на университетите да намерят и подберат добре подготвени и мотивирани студенти, които да се включат в техните програми. Нашата задача беше да разработим онлайн платформа, в която SRT да качват събитията, които организират, университетите да ги резервират и закупуват онлайн, а студентите да регистрират своето участие.

Технологии

Sketch

Illustrator

HTML

SASS

PHP

React Native

Какво направихме

Прототипи & UX

Дизайн на уеб сайт

Front-end програмиране

Back-end програмиране

WooCommerce интеграция

Мобилно приложение

Предизвикателството


Задачата ни беше да създадем изцяло нов продукт, като подобрим предходния, който беше труден за използване заради непрактичния UX дизайн и лоша функционалност. Да обхванем сложна тема като образованието, която включва университетите от една страна и студентите от друга, беше предизвикателство, защото клиентът имаше нужда от много инструменти, за да опрости собствените си бизнес процеси.
Друго интересна задача за нашия екип беше да измислим и изградим мобилно приложение за iOS и Android, придружено от уеб система (back-end базирана на Laravel framework), която да направи комуникацията между университети и студенти по-лесна и приятна.

Лесен UX и изчистен дизайн

Единичен продукт или пакет

Университетите могат да закупят участие само в една от локациите на събитието или пакет, който включва всички локации. Уеб сайтът им дава и допълнителна възможност да стимулират потребителите с екстри като „Хотел“, „Трансфер до мястото“, „Допълнителен участник“ и т.н.

Количка и плащане

Най-важната част от един онлайн магазин е моментът на плащане, в който повечето потребители напускат сайта и зарязват количките си, пълни с продукти. Причината за това е лошия UX и липса на важни функционалности.
Нашето предизвикателство беше да измислим лесен и ефективен начин, с който потребителите да завършват поръчките си.

По-лесна среща между университет и студент


Записването на контакти в тефтер вече е остарял метод за увеличаване на клиентската база. Нашето предизвикателство беше да заменим тефтера с модерно и лесно за използване мобилно приложение за iOS и Android, което изградихме с Reach Native. Целта на продукта беше да улесни срещата между университет и студент, като предостави и на двете страни интерфейс с плавни интеракции.

Процесът


Процесът в приложението е толкова лесен, колкото добавянето на нов контакт във Вашия телефонен указател. Има няколко стъпки, които може да разгледате отгоре или отдолу, за запазване на контакт в админ панела. Сканирате студента, добавяте важни бележки, избирате статус и синхронизирате с back-end системата.