Онлайн търговия

Srt-Fairs

heading-image

SRT помага на университетите да намерят и подберат добре подготвени и мотивирани студенти, които да се включат в техните програми. Нашата задача беше да разработим онлайн платформа, в която SRT да качват събитията, които организират, университетите да ги резервират и закупуват онлайн, а студентите да регистрират своето участие.

Технологии

Sketch

Illustrator

HTML

SASS

PHP

React Native

Какво направихме

Прототипи & UX

Дизайн на уеб сайт

Front-end програмиране

Back-end програмиране

WooCommerce интеграция

Мобилно приложение

Предизвикателството


Задачата ни беше да създадем изцяло нов продукт, като подобрим предходния, който беше труден за използване заради непрактичния UX дизайн и лоша функционалност. Да обхванем сложна тема като образованието, която включва университетите от една страна и студентите от друга, беше предизвикателство, защото клиентът имаше нужда от много инструменти, за да опрости собствените си бизнес процеси. Другата част от нашата интересна задача беше да създадем мобилно приложение за iOS и Android, придружено от уеб система (back-end базирана на Laravel framework), която да направи комуникацията между университети и студенти по-лесна и приятна.

Лесен UX и изчистен дизайн

Единичен продукт или пакет

Университетите могат да закупят участие само в една от локациите на събитието или пакет, който включва всички локации. Уеб сайтът им дава и допълнителна възможност да стимулират потребителите с екстри като „Хотел“, „Трансфер до мястото“, „Допълнителен участник“ и т.н.

Количка и плащане

Най-важната част от един онлайн магазин е моментът на плащане, в който повечето потребители напускат сайта и зарязват количките си, пълни с продукти. Причината за това е лошият UX и липса на важни функционалности. Нашето предизвикателство беше да измислим лесен и ефективен начин, с който потребителите да завършват поръчките си.

По-лесна среща между университет и студент


Записването на контакти в тефтер вече е остарял метод за увеличаване на клиентската база, за това ние заменихме тефтера с модерно и лесно за използване мобилно приложение за iOS и Android, което изградихме с Reach Native. Целта на продукта беше да улесни срещата между университет и студент, като предостави и на двете страни интерфейс с плавни интеракции.

Процесът


Процесът в приложението е толкова лесен, колкото добавянето на нов контакт във Вашия телефонен указател. Има няколко стъпки, които може да разгледате за запазване на контакт в админ панела. Сканирате студента, добавяте важни бележки, избирате статус и синхронизирате с back-end системата.