Финтех

Payhawk

heading-image

Payhawk.io е финтех компания, която предлага разнообразие от иновативни финансови продукти и помага на бизнесите да управляват своите кредитни карти, плащания на сметки, фактури, разходи и много други. Компанията модернизира начина, по който бизнесите управляват своите разходи. 

Технологии

Sketch

HTML

SASS

Wordpress integration

Какво направихме

UX & UI дизайн

Front end програмиране

Back end програмиране

Предизвикателството


Екипът на Grind работи с Payhawk от 2018 г. За нас беше истинско удоволствие да се включим в процеса по дизайн и програмиране на тази иновативна уеб платформа и да работим рамо до рамо с екипа на Payhawk.

 

Бяхме изправени пред предизвикателството да разработим модерен уебсайт, който да разграничи марката от нейните конкуренти в областта на FinTech и да покаже революционната технология на Payhawk.

image
Решението

Custom-made Платформа


Изполвайки нашия дългогодишен опит с WordPress, успяхме да съчетаем уеб дизайн и стратегически елементи със софтуерни решения. Изработената по поръчка платформа е гъвкава и лесна за модифициране. С цел да предоставим възможно най-доброто потребителско изживяване, ние следвахме най-добрите практики и най-новите UX тенденции.

 

 

image
Решението

Блокове за съдържание и страници


При разрботването на платформата на Pawhawk, ние включихме напълно управляеми блокове за съдържание и създаване на страници. Идеята беше да се улесним процеса и да се позволим на екипа на Payhawk да създава, редактира и персонализира оформлението на уебсайта си.

image
image for section
Решението

Многоезична Платформа


Разбирайки причините в полза на създаването на многоезичен уебсайт, ние включихме това иновативно решение в дигиталната платформа на Payhawk. Предоставянето на съдържание на родния език на клиента повишава ефективността на уебсайта и увеличава продажбите. Подобен подход винаги е полезен при разширяване на целевата аудитория и навлизане на нови пазари.

Решението

SEO Оптимизация


SEO и скоростта зареждане на страници са ключови фактори, когато става въпрос за повишаване на качеството и количеството трафик генерирано на уебсайта. При изграждането на иновативната дигитална платформа на Payhawks ние приложихме най-ефективните стратегии, целящи постигане на положителни резултати и дългосрочни ползи.

image

Респонсив дизайн


Разработихме дизайн подходящ за мобилни устройства, за да могат потребителите да използват сайта от таблет и смартфон, без да нарушим преживяване им.

image