Онлайн платформа

Лукойл

heading-image

Лукойл България е лидер в дистрибуцията на горива, полимери и нефтохимикали с европейско качество, произведени от Лукойл Нефтохим Бургас. С повече от 200 бензиностанции, както собствени, така и франчайз, веригата бензиностанции е сред най-динамично развиващите се компании на българския пазар за течни горива. Предлага на своите клиенти висококачествени продукти, отлично обслужване и комфорт. Компанията се свърза с нас с желание да изработим официалната им кариерна платформа.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Какво направихме

UI/UX дизайн

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Предизвикателствата


Основната ни задача се състоеше в това да разработим платформа за кариерно развитие в Лукойл, където компанията да публикува информация за своите отворени позиции, а хората да имат възможност да кандидатстват директно, без посредници. Важен аспект в платформата беше представянето на работодателя, предимствата на работната среда, която компанията създава, а също и историите на настоящи служители. Уебсайтът е информативен, лесен за употреба и с модерен външен вид. Погрижихме се да създадем кариерна платформа с фокус върху най-ценния актив на всяка компания – хората.

image for section

Добре дошли в Лукойл


Платформата за кариерно развитие на Лукойл впечатлява със съвременен, ясен и опростен дизайн. Потребителите могат да намерят всичко, от което се нуждаят, още от първия досег с платформата. Следвайки най-новите тенденции, основните ценности на Лукойл като компания са представени с видео, което помага на хората да разберат и почувстват идентичността на бранда. Полето за бързо търсене на отворени позиции улеснява търсенето на работа на потребителя, като предлага прецизно сортиране по местоположение и вид работа.

Лукойл като работодател


Както при всяка кариерна платформа, един от най-важните аспекти е представянето на работодателя. Направихме отделна страница посветена на Лукойл в ролята си на работодател, фокусирайки се върху ценностите на компанията и грижата за нейните служители. Отличните социални и здравни ползи за служителите са представени с персонализирани карти и иконки с цел комуникиране на желанието на компанията за непрекъснато подобряване на работната среда.

image
image for section

Истории на успеха


Важен елемент в представянето на една компания е мнението на самите служители, което дава нов поглед върху Лукойл в ролята на работодател. Историите за личния опит на настоящи служители предоставят на хората ценна информация за реалната работната среда. Личният елемент и доверие се засилват от изображенията на реални хора от екипа на Лукойл и тяхното лично мнение за компанията и за това как тя е подобрила живота им.

Отворени позиции


Друг важен аспект от кариерната платформа е показването на актуалнтите свободни позиции. Разделихме ги на две категории за да улесним търсенето на работа – административни длъжности и длъжности за конкретни бензиностанции. Всяка категория включва кратко описание и списък на наличните позиции и местоположения.

image
image for section

Оптимизирана търсачка


Хората търсят работа на базата на различни критерии. Това е причината да включим различни видове търсене, като например позиции изброени по тип работа, оптимизирана търсачка за отворени позиции и интерактивна карта за търсене на база локация.

Отворени позиции


Всяка отворена позиция е представена с подробно описание, включително местоположение, специфики на работата, социални и здравни ползи, предлагани от Lukoil и изисквания за кандидатстване. Потребителите могат да намерят и лична история на успеха на настоящ служител на същата позиция за допълнителен поглед върху работното място и среда.

image
image for section

Кандидатстване за позиция


Кандидатстването за работа може да бъде досадно. Ето защо се постарахме да опростим процеса, свеждайки процедурата до една бърза и лесна за попълване форма. Няколко задължителни полета с основна информация и ясни инструкции, и кандидатурата е изпратена. Бързо и лесно, без излишни усложнения.

Адаптивен дизайн

Десктоп и мобилна версия


В свят управляван от мобилните устройства, адаптивният дизайн е задължителен. Кариерната платформа на Лукойл работи бързо и гладко както на компютър, така и на телефон, за да осигури лесно търсене на работа по всяко време и място.

image