Корпоративен сайт

Dodge / RAM

heading-image

Dodge е американски автомобилен производител, базиран в Обърн Хилс, Мичиган. RAM е американска марка леко и средно товарни пикапи. През 2010 RAM се отделя от Dodge, използвайки името на линията камиони Ram Pickup. Дългата история на двете марки е трудно да бъде описана с няколко изречения. Просто отворете уебсайта и се запознайте с необикновените Dodge Durango и RAM 1500 – няма по-добър начин да се запознаете с бранда от този да шофирате тези невероятни коли.

Технологии

Sketch

SASS

HTML

WordPress integration

Какво направихме

UI & UX дизайн

Front-end програмиране

Back-end програмиране

Предизвикателствата


Основната цел на този вълнуващ проект беше да създадем официалния сайт за Dodge / RAM в България. Използвайки най-добрите практики, трансформирахме физическия шоурум на Dodge Durango и RAM 1500 в дигитално изживяване. Направихме така, че потребителите да могат да се запознаят с всеки аспект от автомобилите: интериор, екстериор, технически спецификации, безопасност и представяне на пътя, опции за цветове, 360 градусов преглед на колата и резервация за тест драйв.

Пътят на потребителя


image for section
Начална страница

От любов към колите


Силно изразените характеристики и разпознаваемия суров външен вид на Dodge & RAM са фокусът в сайта. Класическите контрастни цветове червено, бяло и черно, удебелен шрифт и красиви изображения на пикапите предават еднозначно и точно отличителния характер на бранда.

Продуктова страница

Автомобилите


Продуктовите страници на тези два изключителни автомобила – SUV Dodge Durango и пикапа RAM 1500, впечатляват с красив дизайн, функционалност и детайлна информация. Комбинирахме техническа информация, екпресивни изображения, инфографики и видео с модерен дизайн за да отразим суровото, но луксозно излъчване на автомобилите.

image
image for section
Характеристики на автомобилите

Дигитален шоурум


Изборът на автомобил е сложен процес. Затова създадохме дигитален шоурум за Dodge и RAM, който обхваща всички аспекти на един автомобил като екстериор, интериор, технологии в автомобила, системи за безопасност на пътя и детайли относно впечатляващия двигател под капака.

Резервационна форма

Тест драйв


Човек просто не може да купи кола преди да я изпробвал първо на пътя или в случая на Dodge и RAM – извън пътя. По тази причина направихме възможна резервацията на тест драйв директно през уеб сайта. Необходимо е попълване на няколко бързи полета и тест драйвът е запазен – просто и лесно, без усложнения.

image
image for section
Адаптивен дизайн

Десктоп и мобилна версия


Онлайн платформата на Dodge & RAM e изцяло адаптивна, проектиран и изграден така, че да работи плавно на всеки вид устройство – телефон, таблет или компютър.