Онлайн търговия

Biotrade

heading-image

Biotrade Cosmeceuticals е специализирана марка козметика, прелагаща висококачествени продукти за всеки тип кожа. Те са отдадени на разработването на специализирани дерматологични решения, които се борят с акнето, пигментацията, прекомерно изпотяване, пърхот и косопад и т.н. Биотрейд са компания, вярваща в здравата кожа и естествената красота, черпещи опит от най-новите технологии и най-модерните научни открития.

Технологии

HTML5

SASS

WebPack

PHP

Wordpress

WooCommerce

Какво направихме

UI & UX

Front-end програмиране

Back-end програмиране

ERP интеграция

WooCommerce програмиране

Предизвикателството


Подобрихме съществуващия онлайн магазин на компанията, като добавихме напълно нов интерфейс (UX) и разработихме по-добра бранд идентичност (CX). Новото онлайн решение дава на компaнията възможността да разшири обхвата си и дори да продава извън пределите на страната. Сега разработваме и уеб страница, която да е насочена единствено към B2B клиентите Biotrade.

Начална страница


Още с влизането в онлайн магазина, първото нещо, което потребителят забелязва е банер с най-горещите оферти на Biotrade. Със скролването надолу, на главната страница се появяват промоционалните и най-продаваните продукти, както и информация за компанията. Началната страница на магазина задържа вниманието на потребителите с нежен дизайн и семпъл UX.

Единичен продукт


При избора на продукт, клиентът е насочен към вътрешна страница. С удобен UX, нежен дизайн, информация за артикула и допълнения, като банера “Може би ще харесате и това”, тя не само продава, а дава и информация за всеки продукт.

Покупката


Магията на всеки онлайн магазин се случва в кошницата. Най-много потребители решават, че няма да закупят продукт, точно на последната стъпка. Ние от Grind разрешаваме този проблем като улеснихме процеса на покупка с меню за check-out в десния край на всеки продукт, след натискане на бутона купи. Не сме забравили и стандартната кошница – в нея, чрез улеснен дизайн, могат да се правят по-големи поръчки.

Респонсив дизайн


Следвайки най-новите тенденции, онлайн магазинът на Biotrade се отваря на всякакви устройства.