Generali

Начало » Generali

Мобилно приложение за Generali България

Дженерали България е един от лидерите в предлагането на не банкови финансови услуги в България. Чрез отличното си обслужване и предлагането на продукти от всички сфери на застрахователния бизнес, застрахователната компания удовлетворява всички очаквания на клиентите.
Създадохме мобилно приложение за регистриране на щети по застраховки Каско и Имущество. Приложението е разработено за Android и iOS. Създаването на профил и регистрацията на щета са организирани по изключително лесен, бърз и функционален начин. С тази поредна иновация, Дженерали Застраховане отново доказва, че цени времето на своите клиенти и мисли модерно.

ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ

Ако сте на път и се случи инцидент, приложението Ви помага да бъдете информирани относно времето и мястото на събитието, къде се намира най-близкия офис на Дженерали или медицински център. Чувствате се спокойни, защото знаете на кого да се обадите. Може да заснемете увредените зони на автомобила и да изпратите снимките към Дженерали директно през приложението. Регистрирането на щетата става бързо и лесно през телефона, без да попълвате куп формуляри, като получавате номер на заведената щета в реално време.

мобилно приложение generali bulgaria

Имуществена щета

Ако се случи инцидент във Вашият дом, вече знаете какво да правите, на кого да се обадите и как да процедирате. Регистрирате щетата си следвайки само няколко лесни стъпки. Имате пълен достъп до данните от полицата си и всякаква информация, която ви е нужна. Само с едно натискане на екрана сте в състояние да получите допълнителна информация от Assistance центъра на Дженерали Застраховане – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Регистрирането на щетата отнема не повече от 5 минути, а през приложението можете да разберете дори, кога ви е изплатена сумата по нея.

Categories: Без категория | Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *