Comsed

Начало » Comsed

Comsed

Комсед е най-голямата верига от магазини за детски играчки в България.
Онлайн магазинът съдържа в себе си над 90 000 продукта на известни световни марки, които правят децата щастливи.
Да структурираш толкова много продукти в дизайна на уеб-сайт е истинско предизвикателство. Затова Grind отдели специално внимание на user experience-а около филтриращата система на продуктите, за да може потребителят да намери най-бързо и точно търсения продукт.

The BRAND

Comsed

OUR PART IN THE PROJECT

UX, UI & Interaction design. Front-end and back-end development.

CLICK & VISIT

www.comsed.net

Над 90 000 продукта

Създадохме онлайн магазин с над 90 000 продукта... Беберони, плюшени играчки, дрехи, конструктори, кукли, замъци, басейни и какво ли още не... защото детските усмивки са най-важни!

Като детска игра

Онлайн магазинът на Comsed разполага с множество филтри, с които да можете да откриете точно това, което търсите максимално бързо и лесно. Филтрирайте продуктите по пол, възраст, марка, цена, тема/герой и др.

Безброй възможности

Купете любимата играчка на детето си без регистрация или се регистрирайте и ползвайте отстъпки. Платете с карта или в брой - при получаването й. Вземете я от магазин или я чакайте на адрес...

Responsive Дизайн

Всички любими играчки...

на едно място

Какво каза клиента за нас

Grind Web Studio е фирмата, към която се обърнахме, за да ни направи сайта www.comsed.net, след като вече имахме 3 неуспешни опита на други фирми да изпълнят заданието така, както го искахме. Те са страхотен екип от компетентни и отговорни професионалисти! Работят бързо и с ангажираност към клиента и проекта. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Цените им са напълно адекватни на качеството и бързината, с която работят. Препоръчвам ги с чиста съвест на всеки, който има web проект за реализиране.

 

Росен Филимонов

Изпълнителен директор на Комсед

Categories: Без категория | Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *