Acme.bg

Начало » Acme.bg

ACME

АКМИ е строително-инвестиционна компания, специализирана в проектиране, строителство и управление на качествени проекти.

Мисията на АКМИ е да осигурят по-високо качество на живот с жилища, които са функционално разпределени, енергиино и шумо изолирани и добре осветени от дневна светлина.

КЛИЕНТ

ACME

КАКВО НАПРАВИХМЕ

UX, UI & Interaction design. Front-end and back-end development.

ВИЖ ОНЛАЙН

www.acme.bg

НОВ ПОГЛЕД
НАД
СТРОИТЕЛНИТЕ
САЙТОВЕ

ТЕХНОЛОГИИ

Single Page Application с Vue JS

Решихме да използваме тази технология, защото идеята беше да доставим experience на завършеност във вашия браузър. Или с други думи, „натурално“ зареждане на страниците, без да се налага да изчаквате браузъра да направи „refresh“ на страницата.

Не на последно място е нужно да отчетем и бързината на тази технология, защото тя в сравнение със стандартния подход е значително по-бърза.

Back-end и админ панел

Задната част (back-end) на проекта е изградена с Laravel framework, който позволява по лесен и съврменен начин да изградим комуникация с видимата част на сайта (front-end).

Изградихме и административен панел за управление на съдържанието, през който Acme.bg може да се управлява напълно – добавяне на нови сгради, етажи, апартаменти, изображения, текстове и т.н.

ПОТРЕБИТЕЛСКО
ИЗЖИВЯВАНЕ

ИЗБЕРЕТЕ
ЕТАЖ

Функционалност, която позволява на потребителите да изберат етаж от жилищна сграда и само за няколко секунди да намерят нужната за тях информация …

ИЗБЕРЕТЕ
АПАРТАМЕНТ

… избора на апартамент дава възможност да се прегледа интерактивен план на етажа и статуса на апартаментите намиращи се на този етаж.

МОДЕРЕН,
ИНТУИТИВЕН
ДИЗАЙН

Categories: Без категория | Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *