20 мобилни приложения, които ще ви направят по-продуктивни (Инфографика)

Сподели в социалните мрежи

0%

Темата за динамиката на нашето ежедневие и постоянната надпревара с времето се обсъжда постоянно. Във връзка с нея, има два типа хора – тези които се справят с многобройните си задачи без времето да ги притиска и такива, които са в непрестанно препускане, накрая на деня все имат усещането, че нещо са пропуснали и им се иска да „хванат“ стрелките на часовника и да ги „задърпат“ назад. Това на практика обаче е невъзможно, дори и за часовникаря 🙂

И в двата случая е съвсем възможно да получите „burn out“ или както си го казваме на български… да „изпушим“. Тук на помощ идва смартфона ви, който доста често обвинявате във възникването у вас на такова състояние. Съвременните технологии все пак се погрижиха и за нашето здраве и ни предоставят доста полезни възможности за справянето с такива ситуации.

Мобилни приложения за продуктивност в Инфографика

Е, решихме да актуализираме списъка, който направихме в една от първите ни статии – 22 мобилни приложения, които ще ви направят по-продуктивни  и да добавим към тях доста интересна инфографика, на която наскоро попаднахме.

Популярната компания за намиране на нови кадри за малки и големи фирми Adecco, след направени изследвания, намери 20-те мобилни приложения, които ще ни помогнат да станем по-продуктивни и да избягаме от моментите, в които губим време, вместо да се отдадем на приоритетите си. Не забравяйте да споделите тази инфографика с вашия шеф, колеги и  приятели – колкото по-продуктивни може да са те, толкова по-продуктивни можете да бъдете и вие.

app-productive2-92x1024

 

Източник: TheMuse