Изработка на уеб сайт

Начало » Изработка на уеб сайт

Изработка на Уеб Сайт

Новите технологии ни помагат да достигнем до вашите върхове.

Екипът ни от специалисти, работи с най-новите технологии, които са едновременно доказани и практични. Наша мисия, да направим процеса по-лесен за вас.

Издигаме вашия бизнес на по-високо ниво с изготвяне на софтуерни решения за оптимизиране и улесняване на бизнес процесите във вашата организация.

Имаме за цел да дадем своя принос за разработване на софтуер за различни видове бизнес и хора предприемачи от цял свят. Подготвяме вашата компания за бъдещето със създаване на responsive website и responsive web software, правейки го достъпен и красив за всички мобилни устройства.

E-commerce website. Заедно можем да изградим онлайн магазин с най-добрите инструменти за онлайн продажби, отговарящи на определения от вас бюджет и да превърнем сайта ви за електронна търговия в печеливш бизнес.

Content Management Systems. Нашата цел е да изградим стабилна система за управление на съдържанието на сайта ви. Това ще помогне за творческата свобода на бизнеса и качествен контрол над вашите бъдещи проекти, блог, новини, видео и снимки разположени на сайта.

CRM системи. Изграждаме стабилен уеб софтуер за управление на всички бизнес процеси във вашата компания през единна система, която е интегрирана с уеб-сайт ви.

Изработка на красив и функционален Уеб Сайт от Грайнд Уеб Студио

Сайтовете, които създава нашият екип, са лесни за употреба,
лесни за навигация и лесни за поддръжка.