ЗА НАС

Специализирани сме в изработка и дизайн на уеб-сайтове, платформи за управление на бизнес процеси, мобилни приложения за iOS и Android.

Създаваме дигитално приключение за клиентите на нашите клиенти.  Изграждането на сайт за нас е процес, включващ в себе си индивидуални и уникални решения.

Ние се ангажираме с разширяването на вашите бизнес възможности, докато се превърнем в надежден партньор за бъдещо разрастване.

Нека екипа на Грайнд Уеб Студио, стане ваш партньор в създаването на нова идентичност на бранда ви.

 

…Историята ни продължава и вие сте част от нея.

Планиране&Стратегия

Първата стъпка е да разберем повече за вашите бизнес цели, мисия и ценности и да положим основата на бъдещо приятелство и надеждно партньорство. Всеки е добре дошъл в нашия офис, така че не се колебайте. Приготвили сме ви горещо кафе и... добро настроение.

Дизайн

Нашият талантлив екип от дизайнери ще събере подходящите изображения с висока резолюция и качество, уникални шрифтове, икони и анимации, съобразени с вашата сфера на дейност и разбирания.

Програмиране

След като одобрите дизайна, екипът ни от програмисти ще „построят“ бъдещия ви сайт. Нашата цел е накрая да имате готов продукт, който да завладее Интернет пространството.

Тестване на продукта

Винаги се питаме как можем да подобрим нашата работа, себе си и света. По тази причина, целта ни е качествен продукт с прилив на трафик, без да се прави компромис с преживяването на потребителя.

Готов продукт

Не забравяйте, че за да остане един напълно готов уеб-сайт конкурентоспособен, той трябва да се развива точно както се развива и един бизнес - чрез непрекъснат анализ и подобрения.

Contact Us

We''''''''re not around right now. But you can send us an email and we''''''''ll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
REQUEST A QUOTE